Kosovska Mitrovica
0
Sukobili se Srbi i Albanci
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SRBIJA DO TOKIJA!
beogradskii pasaluk :D
Niko nema sto Srbin imade Srbin ima muda kao gajde Srbin ima qrac sestoperac pa ga mrzi i Englez i Nemac srpski qrac zapad bombarduje srbijaaa!!!
al vecina su muslimani a i drag mi je svaki onaj ko se suprostavlja ovom pokvarenom svrpskom narodu ( ako su narod ) !!!!!!
Jesu Aljbanci,al Kosovski su 90& musljimanji :D joj ovih ceta,nedaju ljudima da obnove svoje kuce,pa koja je to srpska gamad,covjeku na svoje nedozvolit i cude se sto je Kosovo postala drzava,ccc A misli sve Aljbance protjerat sa Kosova,sad ce njih aljbanjci da ceraju hahaha
yale 30%Albanaca su kršćani
koljite svrbe braco muslimani mamu im cetnicku ufff da sam i ja blize ..... AMAN .... aman