Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posto na trenutak zaboravih kome se obracam, da pojasnim moju zadnju recenicu iz gornjeg posta. Kad kazem vas olos, to se odnosi na ustase i njihovo cvijece uvenulo, vas. Kad kazem nas olos, to se odnosi na ove srbe (sa malo s) kao sto je ovaj Ilija. Sad je jasno, jel\' tako : )
: ))) Vidi Alije ljutog ratnika :) Pa vidi moj alija, dosta vas tako misli ali nemoze nista, NISTA, da uradi po tom pitanju, sto znaci da je borba protiv vas bila opravdana, korisna i veoma kreativna (citaj RS). Nema vise turaka alija, nema. Samo pazi da ne bude opet ono: HEEEELJP BAZNIAAAA HEEEEELJP! Sto se tice olosa, kako naseg tako vaseg, sve u 2 sa 2 pa nek trunu i razmisljaju o zlocinima pocinjenim!
Hahaha Priznajte da ste se ponadali :) Sad ce kriminalac da sjedi u istoj celiji sa Elezom,zlikovac sa zlikovcem.
@Alija Chuku-Alija, ne laprdaj,osobe kao ti su jake jedino na jeziku. Raspjevan \"oroz\" pred da ga rascupaju za jednu finu \"juhu\".
Koji q je isao u BG? Mislim ko god misli da servi miruju gadnoi se prevario. Uvijek sam govorio da treba uzvratiti udarac pa ako nista uloviti prvog popa kad dode blekati po BIH..Tadica, Kostunicu lovoti ih poput svinja. Ja bi to odmah streljao po kratkom postupku. jednostavno nafatati serva puna ih avlija a svaki je kriv.
Cuveni advokat Stevan Protic,nekadasnji bliski saradnik Slobe i Jezdimira Vasiljevica kao i veceg broja Hrvatske i Bosanske mafije prosaranog \"vijerskog\" rolata. Odana sekretarica Aisa i uspesni Beogradski preduzimaci Muksi takodje Musliman. Pozdrav od Shreka iz far far awey!
Ma, ovaj \"naivni\", \"nevini\" tip SAMO prenio naredjenje da se pobije na stotine ljudi, i gle cuda, nisu ga pustili na slobodu???!!! Naravno da su naredjenja dolazila od krepalog Alije, to i vrapci znaju!!! Elem, nego ga staviste na vijest \"Svijet\", otpisase svog \"domoljupca\"??? Kao, ne zasluzuje da se turi pod domace vijesti, iako je sudjenje u Srbiji, ipak je vas, Alijin, ... vas on!!! Ucera mu jaran Meho do balcaka svojim videolinkom, sad ce i on uskoro u bajbokanu, pa ovi znaju i ko je sta naredio i kako i to napamet!!! Poruka, na jedno oko zlocinci samo mogu spavati, a ni to im ne pomaze mnogo!!!
nije Meho, nego Mesha Bajric stoko..
Ovo je užas! Dželat da žrtvi sudi! Katastrofa!
poruka iz BG je jasna: svi oni sto su se borili za BiH i svi oni sto se danas zalazu za BiH su potencijalni Ilije Jurisici. a ko slag na tu tortu mu dodje kad Tadic kaze \"dajte da se okrenemo buducnosti\".
Boli komentatore ona stvar,a i Ilija je \"njihov\", valja se boriti za cistokrvne sugradjane iz Gvantanama.
j.e.b.e.m. im majku chetnichko-zlocinacku.
@- Ima nas još!! Svakako da sud u srbiji neće tako lahko pustiti Jurišića jer znaju da više NIKADA neće moći nikoga uhapsiti u vezi tog \"slučaja\"u Tuzli,pa će se nažalost \"kola slomiti\"na potpuno nevinom čovjeku. Država Bosna i Hercegovina preko svog ministra su pokušavali nešto uraditi ali neide. Ipak na kraju će Gospodin Jurišić biti oslobođen i vratiti se u svoju Bosnu i Hercegovinu odnosno u svoju Tuzlu.
Ne mogu da vjerujem da slavni komentatori koji komentarisu svaku bezazlenu temu nisu napisali ništa na ovaj članak o čovjeku ni krivom ni dužnom što leži u zatvoru i sudi mu se već godinu i po a vlasti Bosne i Hercegovine ne poduzimaju ništa.