Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da nisu napadali BiH i HR i KOSOVO sigurno ih nebi gubili... ne mozete napadati sve zemlje komsije i ocekivati da se niko ne odbrani
Svijece mozda i do Novog Sada doplove, grada u kojem je bilo mnogo dobrovoljaca sto su palili po Vukovaru.
@GM Gorane Mišiću, molim te da revidiras dio izjave \"našli prirodne saveznike u Srbima\", iskreno se nadam da došlo do lapsusa, inače ću stavno usvojiti stav, kao u prvom komentaru ovog članka. Daj čovječe, jesi li svjestan šta si rekao. Pogledaj komentare na Kuriru, a u vezi oslobađanja generala, sve će ti biti jasno! Da ne pominjem, da je u domovinskom ratu aktivno učestvovalo 25.000,00 Bošnjaka, a da ih je 1.100,00 položilo svoje živote za lijepu vašu! Nakon svega navedenog, imaš obraza reći da su vam Srbi prirodni saveznici!? Nema tu ništa priorodno prijatelju, Hrvati su za Srbe, Srbi katoličke vjeroispovjesti, mislim da ti je sve jasno, isto kao i da Bošnjaci predstavljaju Srbe muslimanske vjeroispovjesti. Pametnom dosta.
mislila san da ce me bar sad kad je ante oslobodjen neko opalit kad ono nista svi su muski danima i nocima u birtijama
joj jesan se juce naija kulena i napija grasevine a sve o trosku udruge al brine me di cu jutros licit mamurluk ko ce do sride sacekat odlazak u pakostane
ZNA SE koje dijelio BiH,ZNA SE koje prodao Posavinu.
Misliš za bradate drvosječe tamo gdeje su oni ima sasvim dovoljno vatre.
joooj... cirkusa, majko bozija. pretpostavljam da su lampione upalili i za svoje sugradjane srpske nacionalnosti, koje su ustase i zng pobile u ljeto `91.
@GM Ma jasno bošnjaci nadglasuju hrvate tako što ne glasaju za bošnjaka već hrvata, ipak to se na srpskim teritorijima ne može desiti jer tamo NEMA hrvata za kog bi srbi glasali pa vi ste onda ustoličenje inteligencije.
@GM Ma jasno bošnjaci nadglasuju hrvate tako što ne glasaju za bošnjaka već hrvata, ipak to se na srpskim teritorijima ne može desiti jer tamo hrvata za kog bi srbi glasali pa vi ste onda ustoličenje inteligencije.
ISTINA ...,najbolje sjaji,uvijek je tako bilo....!
za Turčina Rat je zvršen i mora se rzgovarat pa tako i Čović sa Dodikom. Nakon majorizacije i istiskivanja Hrvata iz Federacije BiH od strane Bošnjaka, Hrvati su našli prirodne saveznike u Srbima koji se također boje preglasavanja od brojnijih Bošnjaka.
Zar nije odvratno, gledati kako se Dodik i Čović grle na javnoj sceni, a pogledajte Vukovar (Srebrenica je priča sama za sebe, iako vrlo usko povezana s dešavanjima iz 91. u Vukovaru, primijenjen je isti model) i ono što se dogodilo nevinim civilima i ranjenim ljudima iz Vukovarske Bolnice, kao i 86. dana opsade!? Svi nemili događaji, naprijed navedeni, posljedica su srbo-četničke zadojenosti velikom srbijom, kojom je zadojen i sam Dodik, a hrvati, bar ovaj dio u lijepoj nam BiH, blagonaklono gleda prema Banja Luci i njihovim srbo-četničkim idealima, tipa nebeskog naroda i sličnih ludorija! Bojim se , da na osnovu svega, ne budem formirao stav, kao u prvom komentaru na ovaj tekst, prema Hrvatima koji žive u BiH.
Sta kazu Dodik i Covic?
BIĆE NAŠA VOJVODINA PUNA M-R-T-V-I-H HRVATINA! USKORO REPRIZA VUKOVARA,SAMO SA OVE STRANE DUNAVA! ;) OD APATINA DO SUBOTICE P.O.K.L.A.Ć.E.M.O SVE HRVATICE!
E MOJ VUKOVARE, SJETE TE SE SAMO NA GODISNJICU PADA GRADA, NAZALOST.
EVO ZORE EVO DANA EVO BRAĆE MUSLIMANA!