Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ktm j.e.b.a.l.i ti Turski cigani i pravoslavni srbi m.a.t.e.r i sve zensko sto imas u familiji
Rece neko iz drzave koja ne priznaje medjunarodni sud...
ste svi skupa izigrani.. kako neko moze biti izigran? prvo, ako ucestvuje u bezveznoj igri.. i drugo, ako je na icijoj strani, u i tako bezveznoj igri..
a ko će da odgovara za agresiju hrvatske na bih?netreba ni oto zaboravljati
@said halili, O čemu ti kolega? :) Mislim da je i Srbima i Bošnjacima sada jasno da ključ uspjeha leži u suradnji sa Hrvatima. Izvolite se civilizirano ponašati, ili lupite glavom u zid. Ako hoćete napredak to naravno pozdravljam. To je pitanje elementarne inteligencije. Ako hoćete sami sebi štetu nanosit, to je opet vaš problem. Hrvatska, sa svojim savezinicima u NATO i EU će znati uvesti red ako primitvci pokušaju praviti nered. Kao da nekog sekiraju djetinjaste izjave Dačića, dajte molim vas odrastite. :)
e srbi srbi eto vam vasi hrvati. hebase vas. hocete vi s njima koalicije praviti protiv bosnjaka.
@@Hrvoje, Ne bih generalizirao sa \"srpski generali\". Svaki ima ime i prezime i za sebe osobno odgovara. Ako neki srpski general nije počinio zločine, bilo bi žalosno da ga se osudi. Svi smo vidjeli npr. umiješanost generala Mladića oko Srebrenice. Mislim da je i Srbima jasno da je Mladić osobno donosio odluke, da su zločini počinjeni pod njegovim zapovjedništvom i da onda osobno mora biti odgovoran.
ja bas cilo jutro mislim di cu ic dzaba licit mamurluk kad ono veceras svice za vukovar iden se japotpodit sa dvi tri pive
primjetio sam da nam se hrvoje usutari cim vidi da bi moglo biti degeneka od bosnjaka
iz dana u dan, sve vise vjerujem da su srbi jedini, bili i ostali, koji znaju i cijene pravdu i razum..vi ostali, naravno ne svi, mozete svirati k... , nista ne znate, poltroni, lazni muckarosi, jad i bijeda..
A cega si ti sinonim ??Po tvom postu cini se da si ti sinonim primitivnog,poglupog ,zadojenog mahalasa...hajde papcicu procitaj nesto od litereture da malo prosiris vidike iz te tvoje selendre izgleda nigdje otisao nisi od rodjenja !
tako je matija ja od juce nesto razmisljam kad moze treci moze i oluja duhnuti i istoka na zapad od juce su nam ledja slobodna
juce je bih izgubila geopoliticki razlog postojanja jer su ameri definitivno odustali od jugosfere ili tagozvanog pax americana u koje je bih trebala igrati ulogu zemlje poveznice juce je njemacka povukla svoju jugoistocnu granicu zapadno od te granice rat tek pocinje bio taj rat politicki ili oruzani prvi gubitnik u njemu vec se zna to su bih hrvati koji su juce definitivno u nih postali nacionalna manjina njima je jos holbruk namijenio sudbinu srba iz hrvatske
Po toj tvojoj logici a cini se da je tako razmisljali i oni koji su donijeli \"oslobadjajucu presudu \" u korist Gotovine ,ni Srpski generali nisu krivi i treba ih osloboditi,radi se o dvostrukim arsinima ovdje ocito pravda nije jednaka za sve ,ocito na Haskom tribunalu svi su nevini dok se ne dokaze da je neko Srbin .
pa naravno da sam oslobodio hrvate i hrvatsku to je sada nasa zemlja to su sada nasi konobari
srbe na vrbe.
majmun vs srbin 1:0 majmuni su pobijedili glupe srbe.