Komentari (219)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Makedonska državljanka sa mjestom prebivališta u Skoplju", hahah klixovi "novinari".
Vec postoje meduhetnicku shukobi na Bahalkanu. Samo pohogeldajte komentare na kliksu.
Tako je zato Republika Srpska treba da bude slobodna
Slobodna kao Republika Srpska Krajina. #Oluja #Traktorijada
svi sukobi su uglavnom inscenirani
ne kaže se ; INSCENIRATI , nego ISCENIRATI vidi naslov)
pošto hrvatska tiska riječnike na mjesečnoj bazi, a za to su zaduženi isključivo oni koji su u osnovnoj i srednjoj iz hrvatskog jezika imali manju ocjenu od 4 (vrlo dobar), ja se ne bih pozivao na to ... pogotovo ako ne daš i objašnjenje o nastanku riječi ... radi li se možda o anglohrvatskoj kovanici : IN - U i SCENA - PRIZOR ; pa se očitio radi o riječi koja je pola hrvatska a pola tuđica ili je više tuđšica nego hrvatska ... pa se očito radi o još jednoj budalaštini hrvatskih kvazilingvista, tj. o najnovijoj vjekovnoj staroj hrvatskoj riječi ukratko, akose već ti prosipaš pokušaj poštedjeti i ne vući za sobom nas normalne hrvate
pardon ali jako sam osjetljiv (za razliku od većine) na to što se sistematski/sustavno uništava naš jezik; kako god ga zvali ... ako neko polupismen kaže da je "jamij" regularno, mene to kao čovjeka zdravog razuma vrijeđa i... nije regularno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo ne diraj "svata"! I mirna ...onaj...Makedonija!
Mutimire. Srdimire smrdiš na daleko
to politika zakuhava da bi zadržala pozicije i ne bi sjela na optuženičke klupe, narod je uobičajenom balkanskom tipu političara samo topovsko meso.
mirno spavajte, rata nece biti
aljbanski ciganluk
Jedino riješenje je kastracija.
kastracija vaterpoljista
To će zubima uraditi tvoja majka, a pomagaće joj tvoje sestre.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovo su vucko i dodo najvjerovatnije iscenirali
Ovako su Bošnjaci vjerovali svojim komšijama pa šta se desi... Jedina država koja se "izvukla" od rata 90ih evo šta ih snađe 2015. :(
Snadje ih repriza 90tih.Njihova Vlada u ulogi Milosevica ,Albanci u ulogi ...kako su se tad Mosnjaci zvali :)? a da i zapad u ulogi zapada podrzavajuci svakakvu vrstu kerova
mutimir Rekao bih da je situvacija obrnuta jer su Makedonci okruženi sa sedam miliona naoružanih Albanaca kojima je u glavi Velika Albanija. Nemojmo zaboraviti da je i Milošević imao iza leđa Amerikance.
Opet srbi nesto kuhaju. Ovo je njihovo maslo. Potplatili kriminalce da izazovu nestabilnost u Makedoniji.
Ma Srbi ti zlocinci ,potplatili Nesera,Izetbegovica,Kucuk Aliju ,Pavelica....ma sve cvecke od "zmije" do "bika" ......:)stvarno je gadno kad se stidis svoji predaka a?
Iz povjerljivih izvora saznajem da je i ovaj momak iz Zv bio potplacen od strane SNSD ovih obavjestajaca da napadne stanicu policije. Ovi su mu cak i pancir dali kako bi osrao ziv i na vrijeme pobjegao. Dojavili su mu cak i kada je primopredaja smjene.
Vladajućoj stranci tj. Vladi u Makedoniji je trebao ovaj incident i skretanje pažnje. Ista vlada je pod velikim pritiskom demonstracija u Skoplju organiziranih od opozicije ( ne radi se o albanskim strankama) nakon otkrivenih nezakonitosti.
u suštini, isto sranje kao i u BiH? :)
Najveći grijeh Makedonaca i Albanaca je u tome što su na putu "svile".