Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lijepo se živi pa ljudi bježe glavom bez obzira.
Beograd misli da se i dalje može ponašati kao u 90-tim godinama prošlog vijeka i istovremeno uživati blagodeti koje pruža EU.
a i Slovenska granicna policija samo bosanske pasose pregledava, a one crvene nista, treba i njih kazniti
ovdje doshao neki srbin i zatrazio azyl jer mu navodno u srbiji cesto nestaje struje ja gloopa li naroda
OPET STARA PRICA STA DRUGO MOZE BITI NEGO SRBI PRAVE SRANJE PO EVROPI MA GORI STE OD CIGANA MADA JE POLA SRBIJE CIGANIJA
Lazi, lazi se. Znas ti dobro da Albanci i sa svojim pasosima mogu u Evropu, a bogami, i Kosovari, tj. KOsovo ima svoje pasose.
SERVSKI KRVOLOCI I SILEDZIJA...!!! NAPUNILA SE EVROPA...!!! CRNA ONA KO I SVI NORMALNI LJUDI...!!!
PUSTI VODU DA GOV.NA ODU!!!!
Ode Vojvodina!
ma nema, sve stoka ba...to je samo za pluga...
fujjjjj
Poražavajući podatak da više od 60 odsto Srba ne pere zube svakog dana, svedoči o veoma niskom nivou kulture održavanja higijene usta i zuba. Četkica i pasta najmanje se koriste u istočnoj Srbiji, gde zube redovno pere tek trećina stanovnika
Kaze : @ !\" 06.05.2011. u 08:54 j@bla vas vise srbija.vama je draze da komsiji crkne krava,nego da vama bude dobro.jadnici!\" Pa da se ta Srbija ne bavi rovarenjem Bosne a da se bavi sobom ne bi sada crkavala, a sigurno bi bili i drugaciji komentari , ovako ono sto siju to i zenju.
LoL, ahahhahahahahahaha, ahahahahahahah, koji su to jadovi
Nije lepo smejati se tuđoj muci....
hahahaha vidim prdoslavni se javljaju i svaljuju na albance i sandzose... da nije smijesno bilo bi zalosno.... pakaši prdoslavni da nema sandzosa i albanaca prosjek plata bi vam statisticki bio manji za pola a najnovije mercedese i ferarije ne biste vidjeli osim na filmu.... sta sve necu cut jbote....
Prvo se informisite pa komentarišite..oni koji traze azil sa srbijanskim pasošima su u najvceoj mjeri ili cigani ili šiptarija..Sličan problem je imala i Slovačka sa njihovom ciganima..Logično je da je naravno odgovorna država Srbija te prema tome joj i prijeti ukidanje vizne liberalizacije..A i uhvacena je grupa sluzbenika koja je izdavala lažne dokumente,prvenstveno albancima sa Kosova..