Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo juce sam divanio sa Albancima koji pobegose sa kosova pre tri meseca. Nista ne funkcionise,nema struje i redovnog snadbevanja vodom.Kaze rodio se kao slobodan Jugosloven a sada je Albanski rob svome Albanskom robovlasniku.
izgleda da ova Srbija ima jasan cilj i dobre politicare.. njima bi bilo vise ekonomski zajebano da je Kosovo dolje ostalo, sa 1,5 milion ljudi koji ne rade, ne placaju poreze a primaju dzaba socijalnu pomoc i penzije.. ovako su se sada rjesili tog pitanja,drze svoju enklavu dolje za buducnost .. milsim da ce zapad, sa jacanjem srbije i promjenom geo politckih odnosa na kaju i podjeliiti Kosovo, sto srbiji i odgovara
Sad ce nas jos vise gnjavit ovi shipci kad navale sa kospama kako bi izmirili dugove :)
tako ce i dodik da proda RS
nije im trebalo otpisat taj dug. Trebalo je to usmjeriti kao ratnu odstetu nastradalim albancima pobijenim u agresiji na Kosovo.
srbija je od svih bivsih yu republika, najvise dobila sadake. i 2001 su joj otpisali oko 15 milijardi EUR nesposobna drzava koja je najveci destabilizirajuci faktor na balkanu, a nekad zna \"bljesnuti\" pa i izazvati svjetski rat. treba je razdijeliti na bosansku, hrvatsku, madjarsku i \"siptarsku\" zonu
Svjetska banka jeste otpisala dug Srbiji ali to isto znači da dug preuzima Kosovo. SB priznaje Kosovu status novonastale države s poklonom od $550 000 000 duga. Kao što Srbija nije imala nikakve prihode sa Kosova čini mi se da je to fer odluka SB. (Ja sam laik u ovoj oblasti, ako neko zna više molim da objasni s pravne i ekonomske strane)
@CITAJTE Usmjerit će im Srbija k....c
kad bi ti znao sta pričas bilo bi super. Ako se nadaš da ce te pare otici srbima (550 mil), u pravu si hoce ali na kašićicu, krediti prema WB su dugoročni i nije neka velika tranša i ako budu te pare slali na Kosovo, srba za dvije godine dole neće ni biti
Tako će i Rs završiti živi bili pa vidjeli.............
Bolje bi prošli da su ga prodali za pare odma, ova recesija smanji cijenu pravo
@CITAJTE Lijepo rečeno
Naucite da citate textove! Fino kaze jedno je fiskalna politika, a drugo je nezavisnost ! A jos ljepse kaze da ce sredstva koja bi po tom osnovu davala, Srbija sada usmjeriti ka Srbima na Kosovu ! To se zove diplomatija i umijece vladanja i u najtezim okolnostima !
Ako ti nešto iz ovog članka nije jasno ti pitaj, nemoj lupati gluposti.
tadicu j.ebem ti m.ajku lopovsku. prodao si kosovo za sitne pare fuuj