Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Spaniji se krije (na tajnoj adresi) jedan veoma poznati svedski kriminalac. U Svedskoj je izvrsio vise krivicnih djela. U Spaniji nije. Svedski tuzilac NAMJERAVA da podignu optuznicu protiv njega. Da li treba da ZATRAZE dozvolu od Srbije ? Pitanje je veoma ozbiljno, nije zaj..ebancija.
@Patriot......kojim stvarima naprimjer ?
......Ganic se bar nije skrivao......a to puno govori o svemu !!!!!
Nemoj da se iznenadis nekim stvarima!!
......ili da ih se treba pitati !!!!! Evo ja vas pitam gdje vam je Mladic.........izrucite vi njega Bosni i Hercegovini jer je zlocine pravio ovdje.....da mu mi malo sudimo !!!! E kad vi to napravite tj izrucite ono sto skrivate nama onda moze i Ganic biti izrucen vama !!!!!
@ughui.....potpisujem......to srbi hoce malo da stvore dojam da se njih nesto pita !!!!!!
za pojedine koji ne razumiju komiku ovih izjava - 1. sto bi bih slala srbiji ikakve zahtjeve u vezi slucaja ganic, kad je njima jasno poslana protestna nota i taj slucaj vec postoji u tuzilastvu bih, 2. ganic je drzavljanin bih i ako mu se za neka desavanja tokom rata u bih treba suditi onda to mora samo bh. sudstvo jer se radi o ratu u bih a ne rat u srbiji, 3. srbija samo zeli da ispolitizira cjelu situaciju i da se u svjetu pokaze kao glavna sila na balkanu, 4. svaka suradnja sa srbijom o ovom slucaju bi bilo jos jedno ponizenje drzave bih i izjednacavanje zrtve i dzelata, 5. drzava bih ima sva prava da stiti one koji su joj obezbjedili postojanje i suverenitet a na sudijama je da donesu presudu ko je kriv a ko ne, posto je ganic oslobodjen optozbi u hagu u vezi dobrovoljacke on je slobodan covjek i nije zlocinac sve dok neko ne dokaze suprotno pred sudom bih, a ne da srbija na osnovu toga sto joj nije uspijo projekt velike srbije izdaje potjernice za osobama koje su to sprjecile
Pazi ovo boris izjavi da nema nista protiv da ganic se isporuci bih,homen izjavi da jos nije stigao zahtev od bih da se prepusti slucaj njiima.Srbija pripremila obimnu kolicinu dokaza,skrivenih snimaka itd.Sad je Englezima samo preostalo da zakljuce da je sud BiH pristrastan i da nema ozbiljnu nameru da vodi spor
KAKO DA STIGNE,KAD JE ON HEROJ U GLAVAMA BALIJANDERA!
Pa ne vidim da se iko smeje... Vidim samo da kukate i placete. Uostalom gledajte mozda i nesto naucite.
hehehe jao komike od srbijanske politike hehehe