Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda se i tebi neki jad dize bezmudi balijo,mislim na moderatora
možda u Preševu
na kosovu ce uskoro pisati krv siptarska
Kosovo je KOSOVSKO!
za Skopje nemojte se puno kurciti, jer se vas Siptari, Bugari i Srbo podjeliti izmedju sebe, jel jasno
@Skopje Da vam nije tih Šiptara da zarade nesto za drzavu vi biste plivali u smeću i jeli to isto smeće koje bi neko drugi bacao. Poklopi se, budalo, znam vas, radio sam godinu dana u Skoplju, te sam sasvim dovoljno vidio. Upravo, ti Šiptari, za koje vam Srbija baca kost, jedini nešto dobro odrade! Najneuređenija ste zemlja na Balkanu, pesini, fuj!... prljavštine na svakom ćošku! -Nakon boravka tamo, zakleo sam se da nikada više neću u Makedoniju!
siptarsko mrsno kopile opet jase na Makedonija, sav siptar treba pobiyeti, ghov.na siptarska arnutska. Braca Bosannac i Srbi pomognite nam. Borce Skopje