Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odmah nakon presude Mladicu i Karadzicu RS ce se morati ukinuti i Daytonski sporazum prestaje važiti, zbog osuđenih glavnih lica i urađenog genocida, gde BiH postaje jedna Federacija 3 naroda..
Zar je ista bolje u Mostaru i Stocu? U Stocu da jedne strane magistrale tende na kaficima "Karlovacko" uz hrvatske zastave, a sa druge "Sarajevsko" tende sa zastavama BIH.
Novi Pazar,Sjenica,Tutin,Prijepolje,Bošnjače opcine u Srbiji!
sa ovim odvratnim i prokletim srbima nema mira dok ih ne porazimo totalno,kako u BiH,tako u Sandzaku i sjevernom Kosovu!
Srpska vlast cini maksimalne napore da dodje do ikakvog resenja... Ali albanska strana ne popusta ni najmanje od svojih nerealnih zahteva!
Do sada je na ličnim kartama privremene i vještački nametnite tvorevine tzv,pih pisalo samo bosna i hercegovina.Od sada će pisati i REPUBLIKA SRPSKA.A za par godina,kada se budu izdavale nove,pisati će samo REPUBLIKA SRPSKA.Živi bili pa vidili.Dolazi sloboda,ne želimo živit sa primitivnim i zaostalim azijatima,koji su strano tijelo u Evropi,koji se ne mogu prilagoditi u istu,i kojih se čitav civilizovan svijet želi riješiti.
@srbosjek Indijanac ajde ad se pravis pametan nabroj 4 opstine sa Bosnjackom vecinom i CAK 8??? sa Madjarskom vecinom? Molio bi te ko boga. Inace Srbi kontrolisu 96% SRBIJE, dok ti cim izadjes iz Sarajeva mozes da dobijes velike batine.
Srbija sigurno nece priznati nezavisnost Kosova i Metohije!
Srbi na Kosovu i Metohiji su danas najugrozeniji narod u Evropi!
Mora se nesto hitno preduzeti po pitanju zastite Srba ma Kosovu i Metohiji!
što se vlahadija tješi i lupeta,Bošnjaci su vecina na cijelih 35 posto BH teritorije,i strateški bolje rasporedjeni od Srba,s tim da su zadrzali cjelovitost BiH u avnojskim granicama,ako cemo tako posmatrat ,onda ni Srbija nije ertnički sva Srpska,nego imaš 4 opcine s Bošnjačkom vecinom,8 opcina s Madjarskom vecinom,2 opcine s Bugarskom vecinom,2 opcine s Albanskom vecinom saberi ovo pa ceš vidjet na kolikoj teritoriji Srbije su Srbi manjina!
srbi nisu narod koji poznaje kompromis,dijalog,uvazavanje,poštivanje,humanost itd to je narod koji sve pokušava riješiti silom i nekim nametanjem,tamo gdje im je odgovoreno silom,odnosno gdje su vojno potuceni,nikad više ne pokušavaju da rovare,niti zele da zive tu,klin se klinom izbija,je model za srve!!
Kako je BiH jedinstvena ako na 49 % se vijore Srpske zastave a na 27% Hrvatske.Zar ne bi trebali klikati sloganu: zivjela BiH cijela iz tri dijela
@ lik jos OVO, AKO Bosnjaci i patrioti RBIH- cekaju da haski tribunal da presude srpskim monsturmima i DA CE BITI PRAVDE U HASKOM TRIBUNALU za Bosnjake i RBIH-u ONDA SU BOsnjaci u totalnoj ZABLUDI I IGNORENCIJI ko im sta radi, odlucuje, priprema i pljuje po prvo Bosnjacima, drzavi BIH-i, i PRAVDI I ISTNI ! Vrijeme je da Bosnjaci ZAUVIJEK IZADJU iz LETARGIJE i NAIVNOSTi ! Haski Tribunal je U HOLANDIJI a Holandija je ta koja je SERVIRALA 12 000 Bosnjackih civila , nenaoruzanih, iznemoglih, gladnjih, zednih i ranjenih JADNIH Bosnjaka koje je CIO SVIJET PREKO UN-a SERVIRAO SRBIMA KRVOLOCIMA ZA KLANJE I UB.IJANJE sa Holadnijom na CELU !
@ lik AKO se ceka na presudu srbskih monstruma - barbara ko sto su karadzic mladic da se ukine daytosnki sporazum srbo dikature fasizma i apartheida nad Bosnjacima i drzavi BIh-i, onda TAJ dan neces nikada vidjeti , jer haska maskarada manipulatora sudija i tuzitelja SVE radi da do toga ne dodje ! REVIZIJA TUZBE protiv SRBIJE, sto cekaju Bosnjaci na tome, skupljati po marku pa najbolje svjetske advokate, SVE drugo je SAMO MAGLA EU-e i haskog tribunala ! TREBA tuziti i taj sam haski tribunal, JER SKRIVA hiljade i hiljade dokumenata koji dokazuju da je genocidna srbija barbara TA KOJA JE GLAVNI krivac i organizator svih pogroma, entickih ciscenja, sistematskuh masivnih silovanja i genocida nad Bosnjacima a i Hrvatima u BIH- i
Pokakim se Bosanski na srbijansku genocidnu - krvolocnu i krvavu zastavu izmisljene nacije srba barara ! SRBI i SRBIJA = TERORA i TERORIZiAM - FASIZAM i BARBARIJA - GENOCID !