Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ostadose samo siptari, Turci i poturice u zoloskom vrtu... tstststs
Sta radi srbin u Cosku??? SMRDI!!!!!
Samo naprijed braco. Sto prije uzmite pasose i bjezite sa Balkana i tamnice zvane BiH. Iskoristite priliku jer Evropa vas nece cekati dovijeka. Ostanite tamo sto duze, do kraja zivota ako je moguce, djecu upisite tamo u skolu i neka se tamo zaposle, zive, zene i udaju, neka im strani jezici budu maternji, a kultura njemacka ili austrijska ili vec koja. Ugledajte se na Hrvate. Njima dobro, a i nama bogami.
Mehmedeee.... treba li ti zvaka iz Trsta? Ja odoh ,pa reko ako ti sta treba!!
@CETO Ja ti nisam brat. Ja sam OLUJA ;)
ZBOGOM TURCI OD NOVE GODINE,NAPOKON DA KRENEMO U EU SA BRACOM HRVATIMA !
GENOCIDASI U SRBIJI KRIJU NAJVECEG ZLOCINCA POSLIJE HITLERA U GENOCIDNOM BEOGRADU I IMAJU SVA PRAVA????????!!!!!!!! KRVAVA EU-jo!!!!!! BiH4EVER!