Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav je ovo clanak u milu materinu? Klix opet prepisuje od prekodrinskih tabloida. Radi u night life??? Ima koliko prijatelja??? Dopisuje se??? Kao da blic citam.
hitler je bio upravu u nekim stvarima u vezi ovih cigana
Isfasirati pa cukima u burek :D
I Evropa od nas traži da ovakvim damo neka prava?
Samo još bosanski srbi i caigani dizu tri prsta. Ovaj je očito jedan od to dvoje.
U pitanju je Rom.
Ovo je gurbet, samo da se zna
pa kad vidiš kako su ljudi puni mržnje na facebooku i ostalim mrežama dođe ti zlo, po meni to ne može biti normalna osoba i gotovo.
Gdje je sad ono govno na drini, r chavez, malavala i ostala govna da se izjasne?????? Nesto mi slabo komentarisu ove zlocine po Srbiji, ukljucuju se samo, kada se nesto lose desi u BiH. Goooovna smrdljivaaaa, ajmo komentari.... ...bem li vam sve po redu!
sad će napisati nije ovo srbin ovo je cigan
tamo daleko, sta se palis??? Eeeeeh, da ti znas koliko vlahinjice vole muslimane, jadooo! Krivo ti pa se odazivas na moj nick jeli? Bas si duhovit, znas li ista sam izmisliti, a ne samo nickove preokretati seljacino...bule nikad ne mogu da vole smradove! One vole samo one sto se 5x na dan ciste! A tako isto i srpkinje! Samo ih se malo nadje, da vam to priznaju! Evo citaj nick smradu, CISTI DOKAZ!!!!!!
pitaj boga koliko ovakvih manijaka samo čeka žrtve, cure oprez, posebno izbjegavajte same ići na neka zabačena mjesta!
nadam se da ce ga u zatvoru adekvatno "ugostiti"
MONSTRUm!!!!
Kada nemaju koga ubijati po regionu onda se ubijaju između sebe.
Ko, Romi?
Sve vise psihopata oko nas a da nismo ni svjesni koliko su nam blizu u svakodnevnim aktivnostima a najvise ovih bolesnika ima na drustvenim mrezama gdje pazljivo biraju svoje buduce zrtve..opreza nikad dosta