Komentari (191)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad kod nane Fate ima nelegalni objekat
U Republici Srpskoj je zakon drugaciji
@SultanErdogan ajde sruši
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
U Beogradu trenutno postoji oko 250.000 nelegalizovanih objekata. - Nemanja Stajić, gradski sekretar za poslove legalizacije objekata.
Niti je srušena džamija niti je to bošnjački objekat. Ne znam čemu panika. Taj objekata em je nelegalno pdoignut em je služio za islamizaciju Roma, a nama stvarno ne trebaj islamski ekstremisti.
" Imam Emin Zejnulahu je jučer potvrdio da je riječ o nelegalno građenom objektu, ali da je to pitanje slobode vjere." Kako ovo da razumijem: "rijec je o nelegalno gradjenom objektu ali je to pitanje slobode vjere!?" Sloboda vjere nema nikakve veze sa nelegalnom gradnjom. I vjernici moraju postovati zakone.
1) Nije srusena Dzamija iako je nelegalna. 2) Srusen je dogradjeno zdanje za smestaj zena i drzanje predavanja. 3) Sandzak je pun nelegalno izgradjenih Dzamija i niko ih ne dira. 4) U ovu Dzamiju su najcesce dolazili imigranti 5) Zasto si predstavnici americke ambasada bili prisutni tokom rusenja? Razmislite dva puta I bice vam svima jasno.
Samo da kazem nepismenim balijama da prije nego sto slijepo pocnu podrzavati ovaj vlaski teror upitaju vlast srbije zasto je u srbiji na hiljade crkava sagradjeno bez double? Muslimani su godinama trazili dozvolu da sagrade dzamiju ali im se nije dala jer zasto dati da se gradi ono sto vlaskoj naciji smeta
I nelegalne crkve su takođe rušene.
Ma samo rusiti bespravno podignute objekte kao u ovom slucaju.Zna se procedura za pribavljanje potrebnih dozvola i niko nije izuzetak
@mister_no_ balijo ili vlahu, hiljade crkava tamo nema dozvole za gradnju a niko ih ne dira
Pa ništa čudno,Srbija je ekspert i svjetski šampion u rušenje džamija.
Zasto sad sud BiH ne naredi hitno rusenje crkve u Konjevic polju koji je napravljen na privatnom vlasnistvu odmah treba demonstracije pred jebeni sud koliko se razvlaci sudzenje jos zeni pišu prijave tuze je za njeno treba joj skupiti pare i naruciti bager ona ima pravo bez suda bez presude da u svojoj avliji srusi crkvu.
genocidna gamad rušila u ratu i nastavila u miru!
Ne bi škodilo napraviti jednu džamijicu i u Vatikanu, pa makar i bespravno, al nek je...
Mogo bi ja tebi malo jebat mamu
" Imam Emin Zejnulahu je jučer potvrdio da je riječ o nelegalno građenom objektu, ali da je to pitanje slobode vjere."................dalje ne citam....
Gradjevinske dozvole su budalastine.. najbolji primjer je sarajevo... svi naprave zgrade..pa onda odu izvadit dozvolu.. ulete nekom koverticu i sve "legalno" ...
@Ramayana to je jednostavno realnost... a da sad kazes e svi moraju imat dozvolu.. samo ces natjerat raju da podmiti opstinare.. da im tamo upisu da su "legalni" samo bespotrebno pljackas ljude.. ljudi grade.. a sad sto je vlast takva..da je sjatila sav narod u sarajevo..pa je ono nakrkano kucama.. to je daleko dublji problem..i to treba rjesavati
Sta crni Bosnjo zna sta je legalno-nelegalno. On ovdje samo vidi urotu protiv "vjere mira". Jer je Bosnji islam smisao zivota, a dzamija iznad svega ostalog- infrastrukture, fabrika, skola... postoji neka neopisiva potreba da na ovim prostorima postoji sto vise dzamija. Makar prazne zjapile, samo da se grade. Cemu to?
nije stvar u tome sto se ruse nelegalni objekti, kreni redom rusit. Bas me zanima odkud dzamija da dodje prva na red a svi znamo da pola Srbije i BIH je nelegalno izgradjeno.
Pa stvarno ne razmumem, pa sta ako je dzamija upitanju. Nemas dozvolu, zasto si gradio. Opet od sebe pravite zrtve, pa do kada majka mu stara. Narod u Srbiji se bunio kada je potopljen masnastir Valjevska Gracanica, i to manastir iz 13 veka, ali drzava je dobila dozvolu SPC. To sto se narod buni je jedno, to sto su pravila i zakoni je nesto sasvm drugo.
a bosna puna onih koji jos vjeruju u bratstvo ijedinstvo puuu...nomadski narodi na balkanu samo u silu vjeruju i koliko si jak i cijenis svoje toliko ces i zivjeti