Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na Japan su bačene 2 atomske bombe i Japanci su danas među narodima sa najdužim životnim vijekom. U Srbiji je smrtnost visoka ali ne i broj novooboljelih. Osiromašeni uranijum jeste doprinijeo ali ne u tolikoj mjeri. Izgleda zaboravljamo kako se voće i povrće nemilice prska, kontrola upotrebe pesticida je slaba. Uvozimo škart iz EU dok naši proizvođači propadaju sve uz blagoslov države nam. Uvozi se meso najnižeg kvaliteta dok naši stočari propadaju. GMO je odavno prisutan u hrani. Iz zraka nas zaprašuju (cilj je naravno smanjenje stanovništva i profit farmaceutske mafije). Zaboravljamo na visok procenat pušača, zagađen zrak! Korupcija je prisutna u svim porama društva a u zdravstvu se čak i podstiče jer je postalo normalno dati kovertu doktoru da obavljaju posao za koji su plaćeni. U zdravstvo se ne ulaže! Da ne pominjem neobrazovanost i neinformisanost stanovništva.
sta je tu je, treba se boriti za zdravlje stanovnika, okolinu ne mozemo promjeniti, a zahvaljujuci milosevicu koji je napravio rusvaj, generacije i generacije stanovnika ce osjecati posljedice. treba unaprijediti zdravstvo i to ono preventivno, tako da postoje vece sanse za izijecenje oboljelih.
Bombardovanje Srbije nije imalo odobrenje Savjeta bezbjednosti. Takodje, osiromaseni uranijum je zabranjen. Dakle, zaustaviti Milosevicev rezim nije sporno, ali uradili su to pogresno. Ubili su 2500 civila, zatrovali prostor. Novi Sad je dozivio ekolosku katastrofu, Nis je gadjan kasetnim bombama.
I jos na kraju svega toga su im bacili atomsku... Ma sikter.
Potrovase nas;od hrane,vode pa do zraka nista ne valja.Jos ako su glasine o tzv. "chemtrails"-ima tacne...
Srbija po bolesti prva, BiH po nezaposlenosti, Hrvatska, Crna Gora, ne zaostaju...ma nema na balkanu cvjetaju ruze doduse uvenule
Nema to veze sa NATO bombardovanjem, nego sa genocidnim namjerama iz proslosti, sadanjosti i nazalost buducnosti. Nicija nije do zore...
Srbija se od uvjek borila za 1 mjesto na mnogim pozicijama , neka nas ni ova novost ne iznenadjuje.
Osiromasenim uranom do bogatstva od urana-Trepca...