Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga oni tuze, stoka cetn*cka. Sve su zakuhali i na kraju oni da tuze. Stoka
Sta se Srbija ima mijesati u unutrasnje stvari hrvatske? i sta su se uopste mijesali i dijelili oruzje pravoslavnim Hrvatima?
srbi LAPRDAJTE I TUZITE KOGA HOCETE,ALI KREMANSKO PROROCANSTVO I NOVI SVJETSKI POREDAK CE VAM JEDNOM ZAUVIJEK SLOMITI KICMU,I DA VISE NIKADA NE NAPRAVITE NIJEDNO S.R.A.NJE.!!!
trebaju i tuzit generala Gotovinu,zasto je osobno iskljucio struju Banja Luci,haha!ANTE cekamo te,da nas vodis u nove pobjede!
A SVE oni nemaju nista sa ratom u BiH i HR. Oni nisu bili saucesnici , oni ovo oni ono.. MA MARSSSSHHHH 3 P M.
E jesi Hrvatska nisko pala KAD SI DOZVOLiLA da te jucerasnji agresor i u-bica srbija tuzi za genocid.........do sada nevidjeno, na sta je sve spremna i kako radi u pozadini SANU profesionalna banda genocidasa srba. JADNO.!!!!!
Svi mi znamo da je ona vehabija namještena i malo je Dodik izvukao koliko je mislio da se može izvući. Palestina će neovisno o tome biti prije ili poslije priznata u svijetu, a BiH će ući u EU. BiH za razliku od RS ima moćnijeg prijatelja.
Nas u Hrvatskoj uopće ne brinu vratolomije Srbije. Moramo se malo pokazati pred našim ucviljenim biračima iz Srbije i okolice. Ne snimaju se o nama filmovi. :)
Kad bi Hrvatske povukla tuzbu protiv krvolocne srbije, tu bi Hrvatska sama-sebi zabila noz u ledja, jer bi SANU kuhinja u beogradu jos VECIH IZMISLJOTINA I LAZNIH OPTUZBI slala protiv Hrvatske.! Srbi su istinito jedna bolesna nacija, ako su nacija.
Sad kada nam je Dodik obezbjedio podrsku Izraela i izraelskih lobista, ne sekiram se vise za buducnost Republik Srpske u dogledno vrijeme svi ce odgovarati za zlocine nad Srpskim narodom.
Odavno smo shvaili da je mafijas Covic Srbin, to i ptice na nebu znaju..:)))))) Sto le se ovo Srbija tarorista povampirila, sta li joj je.........
Apsolutno podržavamo tužbu protiv Hrvatske, jer je ona rezultat konkretnog dogovora Dodik-Čović....
Srbi popalise pola Balkana i na kraju ce jos i sve tuzbe da dobiju. Dominacija.
Trebali bi preživjeli njemački nacisti tužit Izrael zbog genocida nad njemačkom nejači...