Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KME KME kmeeeeeeeeeee kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kmeee bhua bhua bhua kme kme
Srbi dobise status kandiata za EU, Hrvatska dobi clanstvo, a Bosnje status maloumnog djeteta Europe kojima treba starateljstvo odrasle osobe.
Cirilica u EU! ha ha ha Jedva cekam! Kako ce im samo propasti EU kad se Srbi tu uvale. A kako ce se tek proseljaciti EU, kad svi naviju turbo-folk do daske, puste brade i pocnu dizati tri prsta ha ha ha
Oni trebaju u Seljacku Uniju sa Rusima, sta ce oni u EU, pa tamo se ne slusa turbo-folk i ne kolju susjedi haa haa a uz to niko ne razumije cirilicu
Gospodine Rema, Srbima iz Bosne, pored Sarajeva, glavni grad ce uvek biti i Beograd. Ipak se Srbi razlikuju od Hrvata.
To je odgovor za sve skeptike i protivnike ove vlasti koji su tvrdili da ce ova vlast unazaditi Srbiju i udaljiti je od Evrope. Odgovor svima koji su miislili da je jedino DS miljenik sveta. Sada tek isplivavaju njihove afere, a i pitanje da li je Srbija u ovom trenutku mogla biti mnogo blize EU da je neko sposobniji bio na vlasti?
Postoji mogućnost da Hrvatska nikada ne postane punopravna članica EU. I onda bi srbijanci bili krivi!
Kada je Srbija u pitanju situacija sa tzv „lažnim potražiocima azila“ je bolja,samim tim je i blize EU !
Centralizam je napokon pobjedjen !
Vrijedno radili i zasluzili.
Posle svih iskusenja i muka na kojim je bila, Srbija je stvarno i zasluzila prijem u Evropu.
Nemojmo bit ljubomorni na Srbiju. Dobit cemo i mi priliku.
Drago mi je da Srbija na celu sa novom postenom vlascu ide sigurnim korakom u Evropu. Sve su uslove ispunili i normalno je da je Evropa zeli.
Kad ces bolan svatit da Srbija nece dizat ruke od BIH. Nije ih nikad ni spustala na BIH.
bosna 21.01.2013. u 20:37 Dobio Bosanac posao i sef mu kaze: - sad ti je plata 300 maraka a kasnije ce ti bit 500 a Bosanac : - nista doci cu ja onda kasnije Uprav je to bosansko pisanje ! Iz zatrke, bez razmisljanja!
Hrvat 22.01.2013. u 07:39 nece oni vidjeti Europu To je i Ante rekao ! Ali je morao bjezat !
Nad Srbijom se nebo razvedrilo!