Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najvjerovatnije je negdje zakopan u septickoj jami gdje mu je i mjesto,mada smrdila bi jama jos vise.
Na zidu visi Drazina slika! Idol naseg Akademika...Akademik sve srpsko rijedom psuje, al zeli da ga Chicha Draza pomiluje!...Ocaran gorkom istinom,AKADEMIK se osijeca SRBINOM!!!
@AKADEMIK Zaista te žalim čovječe, tako mlad.
AKADAMIK brzo u ordinaciju na pregled.
JESAM, PSIHOPATA SAM!!! I BIT ĆU PSIHOPATA SVE DOK SRBIJA NE BUDE UNIŠTENA JER JE LEGLO FAŠISTA, POŠTO PODRŽAVA GNUSNU LAŽ O ČETNIŠTVU KAO ANTIFAŠISTIČKOM POKRETU!!! TAKVA KVAZI-DRŽAVA KAO ŠTO JE SRBIJA I NEMA DRUGE OPCIJE NEGO RASPAD, A ČIM SU PROGLASILI U SKUPŠTINI ČETNIKE JEDNAKE S PARTIZANIMA, ODMAH JE REPUBLIKA KOSOVO PROGLASILA NEZAVISNOST!!!
@AKADEMIK Baš me briga za D.Mihajlovića, a ti ostaješ jedan teški psihopata. Mogao bih ija psovati kao ti, ali neću nije to moj nivo. Potraži ljekarsku pomoć dok nije kasno to ti je moj savjet.
ko zna jel ikad i zakopan... jedite se četnici...ahhahaha
a jesuli ga uopste ubili
GARANT LEŽI U SEPTIČKOJ JAMI SA SVOJIM IDOLOM ADOLFOM HITLEROM, KOJEM JE DRAŽEX LIZO GUJCU I ČMAR ;-) MAJKU LI MU _J.E.B.E.M_ FAŠISTIČKO-ČETNIČKU, PROSIPAJU DANAS PRIČU KAKO SU SE ČETNICI BORILI PROTIV ŠVABA, A MATER IM OPSOVALI NISU!!! ČETNIČKI POKRET = FAŠISTIČKI POKRET.
da ako Bog da ne mognu naci ni kosti svojih najmilijih, kao sto to mnogi od nas sada ne mogu.
I na kraju ce biti da je vaskrsno odleprso u nebo!!! hehe kakva gamad od naroda brate mili!!!!
neka dobro pregledaju septičke jame i kanalizacije jer fekalije obično tamo završe, čudime da se toga nisu sjetili.
Ja znam, al`necu da kazem?
Reciklovan coek - 100%
NAravno mi smo njega po kratkom postupku likvidirali i sahranili u svim republikama nase nam omiljene drzave..