Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U toku je izrada i usvajanje "Aleksinog" zakona koji bi sprijecio ovakve dogadjaje u buducnosti. Kad se vec vaspitanje iz kuce ne nosi, onda zakon mora da radi.
Oj decace mladi bledi Dodji malo Kacavendi Tako lep kao slika Bas kako voli vladika Pomoli se svetom Savi Pa da Vladika u guzu stavi I napuni puna usta U ime krsta i tri prsta A kad utrne guza I iz oka kane suza Nemoj puno da vices I pravi Srbin bices
Ti radis za obavjestajne sluzbe ili si totalno razum izgubio.
Upamti sinko babine reci, Turski qurac bolest leci… Obrezani duboko u gusi, Vaistinu daje smiraj dusi...
novcane kazne su smiješne. Treba neko da odleži
Bez obzira koje ste nacionalnosti, jer vidim ima stvarno retardiranih komentara.. nasilje u školama se mora sankcionisati.
Ja sam svjedok neki dan djeca otprilike 9 godina nemaju vise i taj djecak se vracao iz skole (sam) i pridje mu ciga mali isto oko 9-11 godina trazi mu pare. Sve pocinje iz djetinstva to je djetetu sigurno trauma ili ce i sam postati nasilan ili ce se uvuci u sebe
Svim nasilnicima lobotomiju odraditi!
@vlado.nine zašto nisu svi nasilnici jest da jedno 80% djece ima nasilničko ponašanje prema svojim vršnjacima