Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seres pastiru jajicu
da ovaj seronja ima imalo sovijesti i da ima makar malo hrabrosti davno bi sam otisao u Hag ,NEGO NJEGOVA HRABROST SE PROJAVILA U UBIJANJU ZENA I DJECE SREBRENICE a sam da kaze zasto je ubijao civile nema hrabrosti , prpa mamu mu nabijem ko da nij musko stoka srpska . serm vam se na vase heroje kad su takvi
kadija te tuzi, kadija ti sudi......tako i Holandjani, osjecaju griznju savjest ( a trebalo bi da osjecaju i krivicu i da pojedince kazni) zbog Srebrenice, i to im je opravdanje sto uskracuju Srbiji ulazak u EZ, a o njihovom mjestu u istoj nema diskusije. Tako ce se sutra protiviti o ulasku BiH u EZ, jer ce osjecati stid, sto nisu pomogli srebernicanima, a mogli su!!!
NA PUTU ZA PRIJEM U EU SRBIJA MORA PREDATI MLADICA I HADZICA HAAG-u A ONDA CE SE OTVORITI PITANJE PRIZNAVANJA GRANICA SA SVOJIM SUSJEDIMA S TIM NARAVNO I PITANJE PRIZNANJA KOSOVA . SRBI MOGU U EUROPU KAO I DO SADA - SAMO JEDAN PO JEDAN .
Mi , bosnjaci, nemamo problem sa srbima jer oni su svi \"Mladici\" i to kome nije jasno nikada i nece biti...ali problem je sto je mati bosnjakinja rodila takvo smece kao sto je Rasim LJaljic i Slobodan Suljo Ugljanin sa one strane Drine a sa ove strane i ne mogu nabrojati sve te Lagumdzije, Pecanine, Avdice, Dizdarevice...glavne likove nisko tiraznih listova koje placaju strane obavjestajne sluzbe da bi razbijali Bosnu i Bosnjake...
Haha jelde...jebote jeste nas iznenadili hahah :D:D
a mi svi mislili cuva ga Jamaica i Urugvaj.. Jebote kako ste nas iznenadili..............
Ajde vec da uhapsimo tog pedera