Komentari (471)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srpska nejač je napadnuta od strane obnovljenog turbeta, odmazda je isprovocirana!
To su vam srbi, a neki dan neko rece kako je laz da nas oni mrze,pa pobogu cestitali nam odlazak na svjetsko, slobodno se mozemo opustiti, ne prijeti nama nikakva opasnost od njih, oni su fini, bas kao i devedesetih sto su bili. VUK DLAKU MIJENJA ALI CUD NIKADA
Turbe ih je htjelo lavovima bacati
PRIKAŽI ODGOVORE (23)
SRAMOTA. UGLEDAJTE SE NA SARAJEVO.
Puno grafita Hordi Zla :P
CETNICI MALI VI ZIVITE U ZABLUDI CIGANI SMRDLJIVI! ALLAH JE JEDAN
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
inteligencija na nivou na ovom klixu majke mi
a da ste objavili silna kamenovanja crkava u BiH nesto bi vam bilo. puno je vise takvih slucajeva nego ovakvih. ne mrzite vi srbe zato sto trebate nego zato sto VOLITE da ih mrzite. znam da ce biti puno odvratnih komentara na ovu moju izjavu ali znate sta,MENE TO NE ZANIMA. Komentari ispranih,povrsnih mozgova me jednostavno ne zanimaju. pozdrav.
3 vjeka zajednicke kulture, pa morali smo na crkvama da pravimo mala vrata da Turci ne bi s konjima ulazili u crkvu i sad prica o kulturi, ne kenjajte vise molim vas. Na Kosovu spalise javno manastire TV sve direktno prenosio i sta pojeo vuk magarca, i sad se cude sto je neko jednu dzamiju isarao.. Mrzimo se i svaki dan sve vise i vise ko misli da je drugacije opasno mu nesto fali.
da, ne mrzis nego kazes da smo bolestan narod.. hm.. jel to mali Hico viri iz tebe ili mi se cini, da neces da nas lijecis gasnim komorama kad smo bolestan narod..hm..
Stefan Tvrtko, gospodu mojemu bogu spodobl'su me nasledovati prestol moih preroditel, gospode srbske (kralju Srbljem i Bosne i Pomoriju i Zapadnim stranam, i po torn naceh s bogom kraljevati i praviti prestol srbskije zamlje). Rimski papa salje 1188, dubrovackom nadbiskupu plast i potvrdjuje stara prava dubrovacke crkve. U pismu pominje srpsku Bosnu: "regnum Servilie, quod est Bosna" (srpska kraljevina koja je Bosna). To je bilo vrijeme bana Kulina. sta ti nije jasno sinovac, sto te propaganda i razni kvazi istoricari farbaju i navlace ko mladog majmuna...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nigdje kraja. Fuj.
VOLIM SRBE KO LANJSKI SNIJEG.FEKALNO KANALIZACIONO NEHIGIJENSKI NAROD NA PLANETI
1. koja formulacija recenice. 2. po cemu si iznio ovako glupe zakljucke? 3. ni srbi tebe ne vole. sta cemo sad?
ko te je sta pitao odjebiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Čudno je da naši vajni političari i "zaštitnici interesa Bošnjačkog naroda" skoro pa i ne reaguju na obakve primitivne izljeve mržnje. Važnije je ko je ovamo ministar sranja u kantonalnoj vladi. Ovo pišem iz prostog razloga što nikada nisu na pravi način reagovali na "nož, žica, Srebrenica" jer time Srbi sami priznaju da su počinili genocid u Srebrenici. Oni nam svo vrijeme time pokazuju šta su učinili a "Bošnjački lideri" šute i prave se naivni. I godinama nam ovakvim i sličnim gestama pokazuju i priznaju šta su uradili, koliko mrze i da su spremni to opet ponoviti. A mi kao zastupnika pri tužbi za genocid pošaljemo pravnika koji ne bi znao do kraja dovesti razvod između koze i jarca.
TRAŽI SE: Turbe u Beogradu, zbog osnovanje sumnje da krijumčari Bin Ladenov sanduk.
i ovo nekog čudi?!
Mnogo lep grad Beograd, a meni nikad ljepse nije izgledao no u proljece 1999. Tad ga je bila milina gledati. Bas se sa nekom sjetom sjecam tih divnih dana. No sudeci po komentarima, jasno je da ne moze genocidna stoka pobiti, protjerati, vrijedjati, ponizavati, koliko bezmuda balijska stoka moze to trpiti. I da, nemojte slucajno zaboraviti cestitati Djokovicu, da ne bi genocidasi slucajno pomislili da imate nesto protiv njih.
malouman si. :)
Super mi je kako je eksplicitno navedeno koji je natpis na latinici, a koji na ćirilici. Samo da ne bude nikakvog zanemarivanja etničkih obilježja, jer to je najbitnija stvar u svijetu. Kad Klix objavi članak o novom javnom WC-u, siguran sam da će detaljno opisati koje je govno srpsko, koje muslimansko i čime se razlikuju.
Ma samo treba telefonirati braci siptarima da i oni malo udare po nji'ovim svetinjama pa ces vidit kako kokardice cvile!
Shiptari su njima mjeru uzeli!
A arapcici i turcici im daju lovu, sve zbog picke, alkohola i provoda! Muslimani u Srbiji (osim Sandzaka koji ce se prije ili kasnije ponovo pripojiti Bosni) sami trebaju srusiti sve dzamije i turbeta i sl. te zauvijek napustiti ovu hebenu vlasko-rumunsku drzavu tako sto ce se preseliti u Bosnu!!
koliko mrznje isijava iz ovih grafita ali dvolicnosti, smeta ih staro turbe a kad od muslimana dobiju nove avione onda cute ko p..zde
Ko god da je ovo radio je neki zestoki primitivac. E sada, posto je ovo yebeni Balkan i propaganda u medijima je toliko prisutna da je objektivno kod ovih tema nemoguce skontati sta je tacno sta nije, ne znam sta bih rekao, moze biti da je neki bolesni fassista koji mrzi Bosnjake ovo uradio, a moze cak i biti da je ovo neko uradio da bi unio pometnju i na Srbe nesto svalio. Mislim, situacija s medijima je toliko otisla u vraziju mater da nista ne mozes tek tako uzeti kao istinito ili kao neistinito. Ko ovo nije shvatio, spucace minus.
Ko god da je ovo uradio je debil, a ova vijest definitivno nije zasluzila naslovne strane, jednostavno iz razloga jer se samo raspiruju etnicke tenzije, a druga stvar, ko god da je ovo uradio prvi bi se zavukao u misju rupu da (ne daj Boze) se zapuca :) Ozbiljni ratnici se ne bi spustali nisko da saraju po zidovima. Ovoga ima svuda, da se ne zavaravamo. Naravno da osudjujem.
Ovo su ciganski muslimani napisali..