Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa to trba da znas, mislim za to kupanje.. Bosni jeste oduzeto to more pa sta, kao vama Kosovo...Vi ste bas sega, hocete sve...nakraju nemate nista!!
Zmaš šata je tu najsmiješnije, 91 god, stranci traže od SRJ Prevlaku, radi rata tampon zonu, onda kada su se stranci povukli predaju Prevlaku hrvatima. A 45god od Igala do Dubrovnika Tito od bosne uzme to od Sav.Rep. BiH i da mali dio SRCG i SRH, radi tobože jednostavnijeg administrativnog ograničenja. HA;HA;HA A sada bi to trebala BiH pametno iskoristiti i vratiti ono sto joj je Tito oduzeo. Dok se dvoje svađaju.
hohohohohohohoho, jesu meni ovi bosnjaci sega narod. \"njihovo more\" hahahahaa.....bosnjacka flota je trenutno ukotvljena na Miljacki, kod vjecnice i na rijeci Bosni na potezu od vrela pa do Ilidze. Sila je to, nije ti sala.....:-)))))) Interesuje me koliko \"mornara\" te silne flote je naucilo plivati? 2?........ili svih 7?
Vratite Bosni cijelu njenu jadransku obalu!Od Rijeka do Bara,to je BOSNA STARA!
Svaka vlada se stavlja u vrlo ranjiv položaj ako pregovara o granicama, jer će je uvijek neko optužiti za izdaju i slične gluposti. Mislim da je daleko najbolje to prepustiti međunarodnom sudu, jer on preuzima odgovornost, a odluka je obavezujuća za obe strane. Super mi je što Hrvatska ne ucjenjuje Crnu Goru i ne iskorištava svoj bolji položaj. Nadam se da će se Hrvatska tako odnositi i prema Bosni, i da se neće ponašati ucjenjivački kao Slovenija. Ova vijest mi pokazuje da ipak ima nade za Balkan:-)
http://www.sarajevo-x.com/clanak/081207018 Sta ce njima (srbima) more, imaju oni Dunav, heheehehehehehe!
Mrki, gdje je vas izlaz na more?? Jebase vas djetici, vase drugo oko u glavi, hehehe! A i koji ce vama kurac more, cigani se ne kupaju! :-)))
E ovi Hrvati su totalno pukli! Sa Slovencima se ganjaju oko jata riba i par talasa mora, sa Crnogorcima se ganjaju oko jedne hridine i opet par talasa mora, sa BiH se ganjaju oko Neuma i Peljesca zbog mosta i opet par talasa mora.... :) Jednostavno mislim da su pukli!