Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadni srbi mada je proslo 30 god.jos neshvataju da su beogradski pasaluk a ne Srbija do Tokija.
Treba sacekati izbore u BiH.Bolje bi bilo da se narodi BiH dogovore da zive u jednoj federalnoj drzavi sastavljenoj iz tri republike.Ako se ne moze zivjeti u zajednici,odvajanje je najbolje od svega drugoga,bez obzirom na ciljeve velikih sila.Znamo mi da smo svi skupa mali da uticemo na odluke velikih sila,ali sto se tice nase vlastite koze mi smo i tekako veliki. Usvemu je najbitnije da se klonimo sto vise jedan drugoga-mislim na odnos Srbin- Bosnjak ili Hrvat -Bosnjak. ETO KONACNO SVAKO JE OD NAS DOBIO PRAVO NA PROGLASENJE NEZAVISNOSTI PREMA SUDU \'PRAVDE U HAGU\',...PA NAVALIMO!
.. ova odluka je glogov kolac u Bosnu .. samo treba da se saceka da se malo geo politcka situacija promjeni ..desetak, dvadesetak godina .. a sto se tice Kosova, na duge staze to ce Srbima pomoci da ekonomski isplivaju .. penzije , socija, zdravstvo Kosova bi bila Srbiji omca oko glave.. da se ne zavaravamo Kosovo je NAJNERAZVIJENIJA oblast tj sada drzava EVROPE, bez ekonomije i BILO KAKAVE PRIVREDE .. totalno na socijalnoj pomoci medjunarodne zajednice ..
A za cije grehe onda Vi ispastate
A šta kažu, svaki slučaj će se posebno razmatrati, pa hajte tražite nezavisnu RS a onda sud i UN da vas totalno izbriše. Naravno da je ovo još jedan od poraza velikosrpske nemani a biće ih još, i djeca će im ispaštati zbog genocida i ostalih zločina koje su činili zadnjih 20-tak godina. Sad imaju poziciju da mole Albance i da prosijače, neka zaslužili su i gore stvari.
Some you lose, some you don\'t win :)
Eto, šta su Srbi postigli sa svim onim nasiljem i smutnjom koje su širili od kraja 80-ih godina pa naovamo? Srbija je sad puno manja i slabija nego prije 20 godina. Dokaz da pravda, iako spora, uvijek na kraju pobijedi.
Kosovo republjik. Smmrdija ko nokia. Next nezavisna Madzarska repulika Vojvodina.
Nije da svrasavam od srece, ali Sipcima svaka cast kad su uspjeli sakupiti toliku lovu u dijaspori i kupiti nezavisnost!
Sad treba IJC pitati jesu li entiteti pravno legalni, treba pitati i može li se pravno legalno vrhovnom evendiji zabraniti bavljenje politikom te može li par škutora određivati sudbinu katolika na ovim prostorima.