Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne dolazim na balijske portale.
...balkanski pitchwaysi...male, kompleksima opterećene nacije...
bosnjaci srbi koja je tu razlika vi mrzite albance a sta ste vi bili prije turaka gledajte unazat kad pocinje istorija srba bosnjaka makedonaca na balkanu zato se vi srbi i bosnjaci nemogu jedno bez drugog mi albanci smo najstari narod balkana i koi su svoj jezik sacuvali sve cemo vratit sto je bilo nase a makedonci da ratuju sa grckom to mogu samo da sanjaju pojela bi ih grcka kosova nis kumanova skupi tetova tirana albanie kuq e ziiiiiiiiiii
Meni su lično Makedonci dragi kao narod, Grke i Bugare ne mogu jer sui oni ko i srbi, vaška nacionalistička stoka.
Tamo gdje sunce vjecno sja Tamo je makedonija Zemlja i narod koju volim Ja Nedaj se Makedonijo!
Makedonci imaju nase simpatije,i ako treba pomoce vam bosanci.makedoncima srbi ne priznaju crkvu,bugari naciju a grci drzavu.U slicnoj smo situaciji sa ogavnim komsijama koji su fasisti.Grci mrze Bosance,mrze Makedonce,mrze Turke ...To je stoka,nevidjena,poslije ogrezli balkanski fasisti Ne dajte se makedonjani,imate podrsku od Bosnjaka! Zivila Makedonija,zemlja sunca i dobrih ljudi!
da hoce vise vlasi izaratiti,a mi cemo im slat municiju.....
kog je.e grcite, kog je.e bulgarite, makedonsko ime to, uvijek nek se spomine!!!