Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad sam sebi kupio auto koje ostavljam u otadzbini, nasoj BiH! ZNACI: gvozdena ptica i stizem dole ko gospodin i ceka me auto! A vi janezi a i svabe sto zbog II svjetskog rata nemaju pravo da naplacuju putarinu pa deru kaznama kako znaju i umiju mozete da mi glabate ! tries peticu cu halaliti svaki put kad dodjem u SADAKU. Al ne dam DUSMANIMA!!!!!!
bezvinjete.blogspot.com
ZIVJELA KORUSKA SA GLEVNIM GRADOM KLEGENFURTOM ili kako ga ta stoka zove celovec,nadam se da ce im i ostalu dezelu uzeti austrijanci. KUPUJMO SLOVENACKO STOKO !!!
MAJKU IM J_EBEM KONJUSARSKU !!!! pa kako to eu tolerise? cista pljacka!! do sad je bila 6-mjesecna 35 eur! i gdje je sada razlika osim sto je skuplje? boze me sacuvaj. janezi, janezi mamicu vam nakacim. austrijski konjusari.
hvala bogu, nisu neka drzavetina da se ne mogu obici. ja sam vec jednom to ucinio i ne zalim. izgubio sam mozda jedan sat vise ali sam ustedio pola kile zivaca koje izgubim svaki put kad idem preko te govno-drzave. pokusajte i vi, mozda vas ustopa kakva lijepa mlada madjarica a sebe cete postedjeti gledanja onih odvratnih zlovenackih njuski. popisam im se u vinjetu, uvijke su bili gladni i nezasiti. cigani!
Nema logike,sedmicna vinjta od 30-35 eur,pa to je cijena sadasnja za 6 mjeseci.Znači 35 EUR sada plaćamo za 6 mjeseci,55 EUR je ta celoletna vinjeta tj 12 mjeseci.Što znači da je skoro za 100 % poskupila polugodišnja vinjeta,skandalozno.
Pazi sad racunice: 1 godina = 52 sedmice 1 godina = 95€ => 1 sedmica = 95€ / 52 = 1,83€ 1 sedmica = 15€ => 1 godina = 15€ * 52 = 780€ 780 / 95 = 8,21 Zakljucak: Sedmicna vinjeta skuplja je 8,21 puta vise od godisnje. Mislim umjesto da su stavili neki 3€, 4€ pa i mozda 5€ za sedmicu oni stavili 15€, mislim halo ba gdje je tu ista normalno. Kad je EU govorila da uvedu krace vinjete mislili su vjerovatno da trebaju da budu i proporcionalno jeftinije, ja ovdje ne vidim nikakve proporcije, ja vidim samo dobru racunicu za EU. Al znate sta je u svemu tome ironija ? Pa cinjenica da je sa 99% vjerovatnocom za EU ova tema zavrsena jer oni su dobili sta su htjeli -> krace vinjete i time su svoj obraz pred narodom oprali, a za cijenu niko nece nista ni govoriti. Svakako politicari se vozaju na racun drzave tako da je njima svejedno koliko je zapravo ta vinjeta, bitno je bilo narodu prodati pricu da su oni nesto postigli.
tesko je ukapirati slovenacku logiku niti se treba truditi.sve se svodi da nategnu one sto prolaze preko njihovog teritorija.razvili su do savrsenstva egositicki reflex.nase nedamo tudje hocemo.u trpali su su se u nasu drzavu po svim segmentima.poal fondova nase nesretne drzave je u njihovim rukama.kupovali su certifikate od nase siromasne raje za bjednih 1-2% 90_tih godina.sto je najbrezobraznije sav svoj kokosarluk i lopovluk su legalizrali uz pomoc nasih politicara kokosara.nitko od njih ne trazi dokaz o legalnosti posjedovanja slovenackih certifikata.znam samo da smo mi i nasa djeca osudjeni da placamo greske ,,nasih,, idiota na vlasti.
Pa mogli bi napraviti kruzni tok oko Slovenije zbog ovoga hihihi xd
Kako jednomjesečna između 30 i 35 eura kad je sada polugodišnja 35 eura? Ne kapiram.
Ne kontam ,ako odem do njemacke i ostanem 7 dana kosta me isto kao i prije ,ovo europa nesmije dozvoliti.
bolesni ljudi,cuj 95€...!! koliko god se slovenci busali u prsa,jadnici su do grla u govnima.