Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Bosni nikad niko od naše smotane policije, nije koristio te šiljke !!!
sto nije ukucao hesoyam kad su mu pukle gume xD
Dorate nepismeni nije Lesce nego Lesice. Nisi ti pazarica ocima vidio, kamoli Kranj. Alejć Selam RYDUO
Poginula su dva sluzbena psa,jedan 6 a drugi 8 godina,par mjeseci pred penziju. Greska glupih policajaca. Kada se stave siljci,onda se auto parkira na sigurnu mjesto ili sigurnu udaljenost,pa kada se progonjeni izvrne/zaustavi onda ga prvo srokas sa 10-ak suteva iz pumparice,pa pustis pse,pa onda provjeravas ko je i ima li vozacku. Texas,Florida,Arizona majka !!
koja ba potjera, nema ni 10 min voznje izmedju Kranja i Lescah,
bolje da je ukucao aezakmi ne bi ga ni ganjali xD
Ma evo koliko morem da odgonetnem na nekom slovenackom sajtu prica je o 29 godisnjaku "austrijancu" niko drugi nego on... pise ba da je udarom usmrtio dva policajska kera. Ima da ga slovenci prebiju! znas kako je enes posao kod njih zbog trgodrp komerca pola godine se ljecio od bolova.
Jasta je nego njegov! Sinoc ga vidio pijanog sa celom i zvaljom a citav dan mi pisao da ce ici za Bosnu zbog male! Mora da je u Kranju skonto da pasosa nije ponjeo. Zbog kur'vetine ce zavrsiti u zatvoru jes sad ispo papak.
Nihade jes to ti haleti hahaha jel ovo stvarno haretov avtic??? ljudi nije nikakva zezancija ovaj auto lici ko pljunut od jednog naseg havera sa teskim ljubavnim problemima a sve zbog jedne dro*lje a nejavlja se na mobitel a nije ni kod kuce a jos sinoc popijo malo previse.
jebace ga :D
Austrijanac sa imenon Haris Loncaric jadno jadnice pojurio momak za djevojkom u BiH.
i sta to mene boli K???
zaboravio coek ukucati hesoyam, nije imao vremena. :D
Maki...kosti ti mrtve jbem....
U sto je ovaj pravo zarovio...!
gospodin covjek...jbes policiju! Samo mi nije jasno,jel' to momak trebao da pogine radi jbene rutinske kontorole?cuj traka sa šiljcima,svasta...