Nezvanični rezultati
0
Slovenci podržali arbitražni sporazum
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bicete vi opet multietnicni, svega mi. Malo razlicito, doduse, imacete bliskoistocnih, ali i nas samo malo istocnih, nema vise ispod 6% po Poglavniku, ni Vatikan vas vise spasti ne moze!!!
volim da vas posmatram kako se uljudjujete. Tek cete vi postati pra vi demokrate i evropejci, samo sporo, brate...prodje zivotni vijek...sad samo treba da navale ovi izbjeglice sto ste ih protjerali, pa da pokupuju sve sto stignu, ponovo se nastane a vi samo da piiiiiiii...te...!!! A mozete samo da zavijate na mjeseeeeecccc!!! Zbogom silama mraka, sad cete fiiiini biti, mnogo fini. Ne samo na rijecima, inace cete platiti suvim zlatom svakom koga taknete!!!
fol odlucuju oni o necem...ahhh...dzaba trosili pare i zaludjivali narod nekakvim fol referendumom...hajde, konjusari, valja zobnice pripremiti i stale pocistiti...pa ce biti kredit za budjet i socijale. Inace...nerad se ne tolerise iako se vrat iskrivio od klimanja glavom.
bolje i to nego pusto tursko, kompromis je uvijek dobar, a ako je Jansa, nek crkne, ebo mater svo.ju. Ko da je i bitno, nema vise moje tvoje, sve nase.
i onako ce obojica pecati kolko tata kaze. A sve je to i onako austrougarska, sad te neke lokalne granice...seoski putevi i to...(pardon, konjusarske staze).
@eee Stokholm se i izgovara sa S (kao srna) jer se tako i kaze na svedskom \'\'pametni\'\'. To tvoji gastarbajteri iz Nemacke su ga prozvali Štokholm jer se tako kaze na nemackom. Raspitaj se malo pre nego sto dobijes fiks ideju da hoces da budes pametan.
Do sad ne. I ovo \"slovenački\" me malo iznenadilo. A čini se da su Slovenci primili onu \"Hrvata za brata\". Nadam se da će se sad fino izmiriti pa makar Umažani ne imali gdje pecati.
napokon smo janeze priveli k nozi! poslije sve one galame kako ce blokirat hrtavtsku i sto ti ja znam...sada se vidi TKO je TKO u regiji! :D
jeste li znali da srbi umjesto Štokholm kažu stokholm (s ko srna)