Strah od iznenadnih akcija KFOR-a
0
Situacija na Kosovu mirna, Srbi dežuraju na barikadama
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi teroristi terorisu gradjane Kosova-Dardanije. Vrijeme je DA SE KOSOVU VRATI NJEGOVO CESTITO IME A TO-JE DARDANIJA.!!!!!
Pa srbi i nisu nizasta drugo nego samo za balvan-barikade, stvarno srbadijo gdje vas ima tu su problemi, ali eto svama ce da budu duduk i vlajki i nebijte se nikoga, ni nato vam ne moze nista kad su oni svama.
a vi bas budale,pa srbi su vam blizi nego siptari,ali polako vec vam izlaze sa sekama igrju reket igru aaaa sta su ti bosnjaci da im das 10 km oni bi i kinezi bili!!!!
ima li gdje Kobilića i ampaka na barikadama, inače velikih cep6ckux patriota jesu li i oni možda u gardi kneza /)a3apa ?
od straha? loooool
od straha? loooool
Srbi su patoloski teroristi i terorora....srbija=genocid i agresija.!!!!!
pa zapucajte vise ili idite svi u p.m.
Nije tacno, bio sam na tekmi
Pa mirna je kad su svi šipci išli gledat želju
prviiiiiiiiiiiiiiiiii