Zoran Krasić, advokat
0
"Šešelja truju lijekovima u Hagu"
Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zashto ne podnesete,krivichnu prijavu,protiv neljudskih i nehumani radnji,Hashkog tribunala\"te uputite chasne i poshterne ljekare na pregled i lijechenje gos,Vojislava sSheshelja!!!Uvazavayuca\"REPUBLIKA SRPSKA!!!
Da bogda se ovako patili jos makar 50 god. a na njemu treba isprobati sve zivo nek bude pokusni kunic.Svi ce oni padrknuti poprijeko ko i milosevic,eno i jarana mu karadzica mu nesto nije dobro
Za vrijeme rata ,zaustavise neki uniformisani vojnici autobus s putnicima i pocese ih pljackati.Na to ce jedna baka,,Nemojte pa mi smo srbi a vojnik joj rece;;Suti baba ovo nije popis stanovnistva ovo je pljacka;;
Uvijek ista prica mamu vam jeb....
NIJE TAČNO DA GA TRUJU,NEGO MU U SVAKI OBROK DODAJU PO MALO G.O.V.A.N.A ALI PO VLASTITOJ ŽELJI. POSLIJE TO PSOVAČ SVE LIJEPO ZALIJE RAKOJOM GOVNOVAČOM. PA KAKAV JE TO srbin AKO NE JEDE G.O.V.A.N.A.
@RS Ispo je on kroz prozor
gdje su mu dobrovoljci koji su poznati kao najhrabriji ako treba klat civile a kad treba iznijet mrtve smrd iz 11plavih na Grbavici cim zapuca pobjegose na Vraca kazu lakse je snajperom po civilima.... vojo laganini truhne u celiji dzaba sve pogodnosti kad je sloboda kretanja ogranicena....igraj saha s rasom..
- Sastali se Srbin, Bosnjo i Hrvat i poceli se takmiciti ko je najpametniji i sad da ne duzim uglavnom na kraju Srbin je ispao najpametniji:)))))))
velika steta.. krep\'o majci dabogda.
Zaustavlja se bus negdje u RS-u na proširenju, govori šofer putnicima :\"Pauza od pola sata, za to vrijeme možete popiti čaj, nešto pojesti ili završiti fax!\" hahahhaah
Djeca u RS-u ne smiju otvoriti čokoladu, odmah Dodik dođe na otvaranje! :D hahahahahah
Za šu.gu ge.no.cida.ša jedan vic na njihov račun Jedna Srpkinja malo više popila rakije i priča svojim drugaricama Kad sam bila mala tanko sam pi.šala a sad Muji hvala pi.šam ko centrala.
Došao Srbin na Holandsku granicu i pita ga carinik ima li šta za prijaviti, kaže Srbin :\"Imam eno u Vukovaru pjevaju ust.aške pjesme!\"
Šta je za Sbe demokratija? Kad dvije budale imaju više prava nego jedan pametan :DDDD
Niko ne voli Sarajlije, i Šešelja pokušavaju otrovati samo zato što je Sarajlija.