Zoran Krasić, advokat
0

"Šešelja truju lijekovima u Hagu"

SRNA
Vojislav Šešelj
Vojislav Šešelj
Uzrok ozbiljno narušenog zdravlja lidera Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislava Šešelja je neadakvatna terapija i trovanje lijekovima u Hagu, tvrdi šef tima za njegovu odbranu Zoran Krasić koji je pozvao javnost da zaustavi "ubijanje lidera SRS-a".

"U posljednjih godinu dana Šešelj boluje od aritmije i tahikardije, a uzrok ozbiljno narušenog zdravlja je neadekvatno liječenje i trovanje medikamentima u Hagu", rekao je Krasić te pozvao javnost da zaustavi "ubijanje lidera SRS-a".

On je na konferenciji za novinare rekao da se Komitet za odbranu Vojislava Šešelja konsultuje sa domaćim i stranim stručnjacima za kardiologiju o njegovom zdravstvenom stanju.

Šef pravnog tima za odbranu Šešelja je rekao da "javnost ne smije da dozvoli da se dogodi još jedno pravosudno ubistvo u Haškom tribunalu, poslije smrti Slobodana Miloševića".

"Haški tribunal je sud namijenjen za suđenje Srbima i eliminaciju Srba svim sredstvima pa i pravosudnim ubistvom u zatvorskoj ćeliji, na osnovu problematičnog zdravstvenog stanja", zaključio je Krasić.