Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Politicki Ekrem Jevric. Trebaju ga ovi mandzeri vodati ko mecku po klubovima pa da se jos i para na njemu zaradi.
Samo se vi zajebajite dok vam Kitarevicka ne digne NATO ;)
TI SI ŠEŠELJ PRAVI DU(R)DUBAK. VIDI KOLIKO LIČIŠ! :)))) BUDALETINA!!! http://vukovisadunava.com/archive2.php?topic=998.120
De de zezajte ga, pa nek Vam se osveti ponovo :D tipicni psihopata, zajebavali ga citavo djetinstvo za R pa se sveti haha
Vidiš ti šta ti je psiha... Za vrijeme drugog svjetskog rata, najžešći nacisti bili su oni koji su imali židovske pretke. Za vrijeme rata u BiH, najgori i najžešći četnici bili su oni koji su imali pretke Bošnjake. Oni Srbi koji su se 'svetili Turcima' (za stvari stare najmanje 150 godina) bili su oni čiji su i sami 'đedovi' bili Turci. Isto se tako ponaša i ovaj maloumnik... Onaj ko je 'čisti' Njemac ne osjeća potrebu da dokazuje svoju pripadnost Njemačkom narodu (pogotovo ne genocidom). Onaj ko je 'čisti' Srbin ne osjeća potrebu da dokazuje svoje Srpstvo ikome (pogotovo ne genocidom). Samo oni koji su wannabe Njemci/Srbi udaraju se u prsa, iskazujući što glasnije mogu svoju kvazi pripadnost nekom narodu - a u stvari smješni su i samim Njemcima/Srbima. P.S. Nemojte misliti da smo mi imuni na ovo - one novopečene Sarajlijice koje mrze Sandžaklije iz dna duše - SVI SU REDOM SANDŽAKLIJE - ako mi ne vjerujete, provjerite porijeklo njihovog prezimena!!!
Zasto bi se Sandzaklije mrzile? Ta patka je stavljena medzu narod, zna se od koga.
Šeki ustašo!
Ovaj kancer nesto "spor" kod ovog Seselja! Ima li sta za ubrzavanje?
s obzirom da je Seki cistokrvni Hrvat i s obzirom na cinjenicu da je on jedan od vecih neprijatelja te Srbije ova njegova izjava je korektna.
aha sad smo ipak svi mi Bosnjaci? hahahaha vrtiguze
Buxie nemas ti nista zajednicko sa nama (bez uvrede) znam da bi to volio ali nema sanse ti si svojim komentarima jasno pokazao svoj karakter. A sto se poeme tice odlicno procitaj je par hiljada puta mozda shvatis sustinu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
..vidi kako vivi iza one vulje.... ;-))
haha al' me nasmija:))
....mission accomplished.... ;-))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)