Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znas kad cete da ga vidite nazad!
jao po noći ga tresu elektrošokovima loodilo tebra samo rokaj živio tesla
hag KU**C OD SUDA!!!
LIBO te r.a.c.ku bolje letis ko Lasta neg leteci BOSnjak..... CHESTITAMO CHESTITAMO ZA IDENTITET aaaaaAFERIM !!!!
HEVO KAHVA SAMO STO JENI !!!! HOCE LI BA TAJ IDENTITET SHEVI VELA HALVE TOBE JARA BI !!!! UZAS VAZDA BILA BOSnjacka FURKA !!
Izasao Babo,jos kad izadje v.ojvoda ima balincad da se u.seru
kako su krenuli jos ce i humanitarnu akciju pokrenuti za prikupljanje sredstava za seseljevu opecaciju fuj....
Dabogda živio 100 godina u zatvoru.
nikad qu.. nije imala KOGA CEGA !!! Kako je REKOH to vam se isto svodu u avliji bez toalet papria sarajlija Sandakjija jedno te isto komotno Albanac i IB. = Sarajlija HOCE LI TAJ IDENTITET VISE !!!
@ KaSarma - kad dođe taj vaš Sandžaklija Valter pošalji mi ga da mu j...m m...r
Cuj ushljivog i 5 kolone dobar ti taj veliki odmor od skole cetvrtastoglavi zvaljo krivog nosa.KAKO JE REKO HOCE LI TAJ IDENTITET.PUTUJ !!! Libo te r.a.c.k.u sad si praaaaaaaavi Saraljija Tugo VELA HALVE !!
BinaSr opet Valter se vraca da vam ZADA IDENTITET samo TAKO !!!
Srbija se odrekla politike slobodana miloševića, agresije i četništva, aha, znamo ;) Požuri Vojo kući u Sarajevo dok ti je Minerdžija ZlOtan na vlasti, dočekaće te raširenih ruku on i Pederić, taman da lično otvoriš spomenik Petoj koloni na Kazanima.
Vratit ce se Vlater .......... mamicu lakapo i jako i snazno !!!!!
Zapadna politika kristalno je jasna:Pokusavaju na sve nacine da otegnu sudjenja srbskim koljacima i fasistima kako nebi bili osudjeni za GENOCID i brisanje genocidne tvorevine PC.Kad su Muslimani sviejta u pitanju\"demokratski zapad\"ih osudi i izvrsi egzekuciju \"pod hitno\".Ovima se lafo sudi a UZIVAJU poz atvorima.Seselj ih pravi budalama odavno, da Bogd a im on i Smrdija glave dosli.
jebite se svi od reda
cim cujete istinu brisete komentar da nema par duhovitih srba i hrvata i usamljenog zivka josila gusili biste se u plitkom i nemastovitom prostakluku