Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbiju treba bombardovati ponovo jer nista naucili nisu! Sankcije Srbiji!
Mislis da nemogu. Skini pidzamu i umij se hladnom vodom.
Hahhaha pa što nas vi ne 'naučite pameti', o jaki i svemoćni mosnjaci. Čemu odmah kmečanje i pozivanje nekoga sa strane?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"On je upitao i kako bošnjački političari mogu da insistiraju da se poštuju presude o njihovim žrtvama, a krivični progon njihovih komandanata nazivaju politički motivisanim." Pa zato sto su bosnje uzivile u ulogu zrtve. Oni su svete krave, oni nisu zlocine cinili, srbi se sami klali na Kazanima, sami su isli ko zivi stit na Žuči
- Bramerc nije ispunio zadatke jer su ga sprečili neki mangupi, ali izgleda da je nekoj petorici-šestorici iz režima popušio. Ne znam tačno kome jer nisam bio svedok da bih te ljude imenovao, ali tako su mi rekli. Sledeći put kad dođe, neka odmah na aerodromu zove da pošaljem kola po njega, pa da dođe prvo do mene - rekao je Šešelj.
Zato što smo svjedoci perfidnog nastojanja da se izjednači agresor i žrtva. Tome u prilog govore njihove riječi, djela, spomenici i sistematska diskriminacija u RS.
Sratko u beogradu a praljak u zagrebu
Trebali bi vi da radite svoj posao a ne samo da palamudite iz EU i svijeta, vi i zakuhavate i samo se brinete kao, Tito je bio najjači kralj,tek sad vidim koji je genije bio, nije vam dao prismrdit, zato ste nas i razjebali,sirotinju handrite svuda
Najjače kako priznaju da je bio "veliki zločin", a lik koji je izvršio taj "veliki zločin" im je heroj.
U narodu, tradiciji, istoriji i uopšteno postoji jedan termin koji se zove: O S V E T A
kao što su i četnički zločini bili nezamislivi pa time i nevjerovatni, čak i kad su dokazani.
Ko god da ubija zlocinac je i treba biti kaznjen i zatvoren da plati za to. To sto je postovan od 'podosta' srba je znak nezdravog drustva i nazadka covjecnosti u tom drustvu. Nemos ti bit covjek aplicirajuci ljudska prava samo na svoje a na ostale zvjerstva pravdati nacionalizmom. Bosnjaci nista nisu skrivili srbima, bosnjaci su bili podredjeni pod srbima prije rata. Srbi nemaju razloga barem ne ljudskog da rade ove stvari bosnjacima.
Oni to hoće i oni to podržavaju...i tacka
Pa koga vise boli quraz sta je ko izjavio kada na terenu ne smiju ni prnut. Samo suplja glupa
Muslimani.izvukli naslov koji njima odgovara. Sarajevski fićfirići i klošari
Drugim riječima: muslimani, hrvati.i srbi su radili teške zločine protiv čovječnosti. Objasnio je sve.
Trebalo ga je pitati kako je uređena Belgija...članica EU...odnos Valonaca i Flamanaca te zašto se ne smije tamo glasovati i birati drugoj zajednici člana te kako da u zadnjih 10 godina je 1000 dana bila kriza parlamenta te nije radio i da li su im folszili strani namjesnici i prijetili.im radi toga. ?? HAHA
Mozda zato sto je Belgija stvorena ujedinjenjem dvije vec postojece historijske zajednice starije cak i od Bosne, da ne spominjem kolinijalne proizvode Srbiju i Hrvatsku. Ono, nisu ih pravili genocidom i UZP-om prije 20 godine?
za normalan narod tako nesto i jeste nezamislivo, probajte samo zamisliti da njemci crtaju murale hitleru...
Muslimani, Srbi.i Hrvati su radili zločine ....velike zločine