Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
strasno je na sta neki spadnu da dodju do para, mnogo strasno. a jos strasnije da se sve to dogadja pod upravom i protektoratom nekakvih evropskih organizacija. zapravo, najvise kriminala i lopovluka je upravo tamo gdje su oni, u njihovim protektoratima. a zasto je tako, niko niti govori, nit koga briga!!! ovo je samo jedna otkrivena papazjanija, nije tajna da siptari zive mnogo decenija jedino i iskljucivo od protivzakonitih radnji, sverca droge, otimacine, reketarenja, pljacki, pa imaju i jednu od jacih mafija u evropi, kazu. skloni su svemu. i sta sad? eto im euleksa nek se handri s njima, ebli ih oni. salji dalje, magarac ko vrati.
s tim da u izraelu zivi nekih petnaestak procenata muslima.
Ti si ODRON , fuuuj cigani
Ima li gadnije genetike od srbina? a vi sto komentarisete pojma nemate sta je genetika. Na komentarima vidi da ste nepismeni.
interesantno kako zidov,turak i sipac mogu zajedno kad je profit u pitanju
Koliko kosta jetra? To moji lavovi u zoloskom vrtu najvise vole a zbog nedostatka donora-volontera tesko je nabaviti.
Ovi su još dobri, plaćaju, naši pot.uri.ce znaju samo otimati...
Sta ocekivati od siptara, to su genetski predodređeni zlocinci.... ili drze pekare, slasticare ili prodaju drogu... to im je nacionalni biznis. Puno ih je Sarajevo, pitanje je dana kad ce i ovdje da pocnu da provode slicne \"operacije\"....
bolesni sljaticari..