Emir Kusturica
0
"Sarajevo je guz*o crijevo"
Komentari (429)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema vlaha dok Boshnjo ne ozeni Srpkinju....ma ne smije Emir prnuti od svoje zene Srpkinje i ime mu promjenila ,prevela na pravoslavlje ...isti slucaj sa Meshom Selimovicem,Dzevadom Karahasanom....
Zato što si se priklonio gadovima i fašistima najcrnje vrste. Ti nisi samo dželatov šegrt, već si opunomoćeni nadvojvoda samog Sotone. Mene ne možeš tužiti. Zbog duševne boli i svih gubitaka koje sam ja pretrpio, može se dogoditi samo suprotno, pa ti slobodno mogu reći da je nedovoljno biti gad, treba biti monstrum pa ne osuditi monstruma. http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?f=7&p=3250303#p3250303
Kusturica mora shvatiti da je on tek prostak, pa makar njegove filmove gledao svaki stanovnik svijeta a ne tek puka šačica. Ali hajde, o ukusima ne vrijedi raspravljati. Vrli Emir bi da relativizira zločine koji su počinjeni nad narodima i stanovnicima BiH, što je klasična, \"easy exit\" taktika svih onih koji ne vole da se smatraju odgovornim i za šta. On bi da jednostavno pomete pod tepih sve što se desilo na ovoj strani Drine dok je on skupljao poene u svojoj novoj domovini. E pa Emire, nismo svi podjednako krivi iako bi ti volio da je tako. Da li bi Kusturica i za jevrejski narod nesuvislo ocijenio da \"ganja vještice\" boreći se protiv zaborava holokausta i nakon 64 godine (usput, svaka im čast na tome), a u BiH je prošlo tek 14? Daleko je Emir od istinskog i širokog Srbina i Srbijanca, a sve su indicije da to nikad neće ni postati.
eh ovako!kao prvo,stvarno ne mogu da shvatim sve ne-sarajlije,koji ne podnose sarajevo,sarajevsku raju i ovaj \"primitivan\" nacin zivota koji se ovdje upraznjava,a koji lete da se sjate u to isto sarajevo.a onda,nakon sto su se sjatili,nikako ne znaju da odu(cast izuzecima).kontradiktorno,a istovremeno i tuzno,jer u zivotu treba stajati iza svojih rijeci,a cinjenice dokazuju suprotno.al\' sta ces,niko ne bira gdje ce se roditi... samo ne znam kako vam nije jasno da ne pljujete samo po najljepsem gradu i nama sarajlijama,vec pljujete po cijelom nasem narodu.i mislim da dokle god bude primitivaca koji nisu ponosni gradjani BOSNE i HERCEGOVINE,a ne ponosni gradjani rs-a ili federacije,ova zemlja je definitivno osudjena na propast.jos uvijek mi nije jasno kako ljudi,poslije svega sto se dogodilo u BIH u ne tako davnoj proslosti,jos uvijek imaju tako nebulozna razmisljanja! poz iz multinacionalnog grada od bosanke!!!
On nije vrijedan ni pomena a kamoli da se pise o njemu.cak je suvisno i ruzne rijeci govoriti o njemu.On je jednostavno otpad Sarajevski.
kad riknes NEMANJAneek ti stave krstinu od pet metara jer ti si pravi srbin konvertitu
kusturetino caca te tuko maljem u glavu dok ti je takvo racvasta dali imas ogledalo pogledaj se nebili pjehnuo-crko.
Umrla svjetska gunjkava rugoba patrijah pavle. Ostala jos jedna rugoba kustura.
skeletoru j... si mater u guzno crijevo zajedno sa ostalim istomisljenicima....
Sarajevo jeste netolerantno, postalo je kasaba..
Mislim da se svaka vijest treba razumno procijeniti i odvagati, ipak svjesni smo cinjenice da nam mediji plasiraju ono sto zele, a da mi kao naivna supina nasjedamo svaki put. Oslonimo se na nase slobodne procjene i na nas same. i ne sudimo ljudima samo zbog toga sto smo procitali neku \"izjavu\" u novinama ili clanak na internetu.
Svaka ti cast brate!!!
Lik je upravu. Sve fol elita, sve fol život na visokoj nozi, a zapravo je ovaj grad pun seljačina koje možemo uporediti sa seljačinama koje ispljune neko selo kojeg ni na mapi nema.
Samo jadan covjek moze ovako nesto izjaviti...Dosao bi on u Sarajevo, ali ne smije. To mu je bol, zato i daje ovakve izjave....BOLESNIK
@sarajka ti si dama kao vecina koje poznajem.... dok ne odete do toaleta i ne istovarite se u toj mjeri da zastopate komplet kanalizaciju. sarajevo i dame hahaha koja besmislica