Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@X zar mislis da neko moze dat povjerenje za predsjednicku funkciju covjeku koji je dao ostavku kao premijer? mislim da vjerovatno covjek ima porodicnih problema , jer je gotovo uvijek to u pitanju kad neko da ostavku.
Sto mnogi svetski umovi rekose,\"uspesni\" politicari nisu \"narodni\",nego svoji sopstveni!.... Ovaj potez dokazuje da je Croacija ipak mala \"palanka\" na brdovitom balkanu. Isplati se biti \"madjionicar\" iluzionista,sibicar,vijerski manipulator,jednom recju prevarant!...
ja ef. ceric kazem da me ne ometate za vrijeme rucka. upravo sam u septickoj jami i davim se govnima. sutra za rucak imam fileke (tripice) pripremljene na turski nacin, dakle nema svinjske iznutrice, nego samo kozica od obrezanih kurceva. braco muslimani imate bujrum.
aha... Ko i Hrvatska sto ima Sloveniju! Jaku i stabilnu pa ih j*** gdje god stignu...
ccc...zitam ove komentare i kontam pa gdje smo onda mi. Ovi barem znaju koliko su u minusu, mi ne znamo. Nas premijer otisao, koja je to tv objavila, strane novine, objavio Avaz i Oslobodjenje i to je to. Ni u drugom kantonu nije objavljeno kako treba. Hrvatska jeste u banani, ali jarane mi smo ga zaostali posteno.
A Hrvati bas dobro krenuli...majke mi krivo mi je zbog njih, nama trebaju jake i stabilne komsije !!!
Ja necu da komentarisem ovu vijest dok ne cujem sta Reis Ceric misli o ovome
nama je hdz napravio veću štetu u miru nego srbi (znate na koje mislim) u ratu,naravno ne govorim o ljudskim žrtvama i stradanju nevinog stanovništva nego o prevarama,lažima i prodaji hrvatske. vjerovao sam (NAIVNO) da nakon tuđmana ne može doći lošiji lider na čelo hdz-eta ali sanader me brzo uvjerio da može.
BANANA DRZAVA.... KAO I SVE DRZAVE BIVSE YU
Sanči je odabrao baš Kosoricu jer ona slijepo slijedi ono što joj on kaže, tako da se on može kandidirati za predsjednika a istovremeno preko nje voditi i premijersku funkciju. Iskusan je to političar i vješt manipulator što će se još jednom dokazati kad Sanči uskrsne na predsjedničkoj fotelji
40-50 milijardi dolara u dugu!!! Eh moji hrvati vi pucate na skupi turizam dok vam spanija, grcka a pogotovo turska dize turiste ispred nosa, a s tim i lovu. Imate super more ali ste se precjenili na zalost. A kosorki ja nebi dao ni pudlicu da vodi a ne stranku
\"Odlazak Ive Sanadera šokirao je malu balkansku naciju\"... Gdje ces ovo reci Hrvatima, oni misle da su predgradje Washingtona :DDDD Taman posla da su oni Balkan :))))