Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po logici \"filologije\" Saudiska Arabija je nase to jest Srpska zemlja. Srbi=Sorabi=Sarabija. Ne samo da su priznali Kosovo i kosovare Arnaute nego ce sada Sarabija morati pred medjunarodnim sudom da dokaze da stanovnici Sarabije nisu Sorabi tj Srbi. Gospodine Jeremicu!slobodno mozete preuzeti funkciju nad Sarabijom jer je to nase. Sve jeeee naseee Od Vardara pa do S.Arabije tj Sorabije.
@kosovo nije... eto nabroja ti sve zemlje na koje bi ja najradije bacila bombu
pardon umjesto libija mislim na LIBANON
ajmo irak,katar,bahrein,kuvajt,jordan,jemen,oman,libija,sirija...NA VAS JE RED!!!
Zato su muslimani ovliko zostalu u svijetu... zato sto se ugledaju na Saudijsku Arabiju.... toliko para obrcu.... a sve veliki muslimani...a gdje je zekat.. braco Arapi...
et, šta ti je nacionalna država...