Investicije u Crnoj Gori
0
Rusi otišli, Crnogorcima ostale ledine
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj clanak su Rusi demonatovali, ali mediji iz regiona ne vole to da prenose jer su ljubomorni na CG, ali dobro (ako se neki smije neka pogledaj ko ima najveci PPP poslije Hrvatske od bivse Juge :-)).
Malo je tu bilo više predreferendumskog marketinga za građane Crne Gore, nego realnih mogućnosti da se sve obećano sprovede u djelo. Nešto će se i završiti, nešto se neće nikad ni početi graditi, uglavnom, ništa novo za ovaj dio evrope.
Ovo je opasan znak....Crnogorska obala je prelijepa i more je cisto..Blizu su planine, svi uslovi za turizam su ispunjeni. Rusi su kupili zemlju ali cekaju da se situacija na Balkanu stabilizuje. CIM NISU POCELI SA GRADNJOM ZNACI DA IMAJU INFOEMACIJE DA CE BALKAN\"OPET GORITI\"... SLIJEPCI ZASLIJEPLJENI NACONALIZMOM TO NE VIDE A TO SE OCITAVA IZ OVE VIJESTI...
e jebiga crnogorci, zao mi je al su vam braca rusi suknuli lepo. da ste ostali sa nama bilo bi vam bolje.
ma doslo je do promjene plana sad cemo tu postaviti eko nuklearne glave po glavi stanovnika. nas i crnogoraca 300 miliona i 500 hiljada.
\"Use i u svoje kljuse\" sto bi rekao narod. Rus je to POZOVE LIFT I POBJEGNE. Da se razumijemo nije mi drago jer od tih turista bi i BiH imala koristi, ako nista putovali bi preko BiH (barem jedan dio) i tako trosili i kod nas pare.
prevarila ti se glupa mama sto te rodila takvog jos glupljeg!!! mangupe jedan...
ruski investitori otisli iz crne gore al zato ce sada da investiraju masivno u republici srpskoj,hahaha kak su se bosnje prevarili,zahvaljujuci se svojim minder politckim lopovima i izdajicama.
takozvani planovi su bili samo taktika, oni su samo htjeli da pokupuju zemlju, i to su i uradili...
baš me čudi to od rusa..
hahah ma bar su slike ostale tih projekata ako nista i to je dobar pocetak :))
aha ha ha pa ko je jos vidio hajra od Rusa