Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@bosanac A ja mislio to \"podrijetlom\" je dio tzv \"bosanskog\" Pposto vi sad vise volite da preuzmete neke hrvatske rijeci nego da pricate normalno... Mada ni sami obicni Hrvati ne koriste slicna sranja! Ali to je ta potreba za izmisljanjem jezika... Samo da bi se razlikovali od Srba...
Iskusni diplomat - podrijeklom koruški Slovenac. koliko vi plaćate ove ljude što pišu podrijeklom????
samo nam treba jos jedan covjek tipa Nataša Vodušek... NE HVALA!!!
mislim da je Rupel bio najbolji izbor za H.R.-a! covjek je otresit i sigurno bi 10X vise koristio bonske ovlasti nego nj.prethodnici. Wolfganga Ischinger bi bio isto odlican izbor. Doris Pack bi bila idealna!