Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NOZ ,KOLAC JASENOVAC !!!!!!!!!!!!!!! STETA STO VAS NE POBISE VISE ,DA IH JE DESET(JASENOVACA) MALO BI IH BILO GAMADI SMRDLJIVA!!!!!!!!!!
........u j........ote uspeo sam da predjem cenzuru.......hahahaha bice veselo..!!!!
@fuj stoko: jeeeediiii gooooovna deeeebilciiino jedna........
Momci su pogrijesili, mislili su da je bosnjo, a zna se da je jedini lijek za bosnju - zeljezna stanga u glavu
GROKCI GLUHOBUKOVICKA KOPILADI, ISKENJAM VAM SE NA MEMORIJALNI CENTAR U POTOCARIMA I OBRISEM PAKSU KURANOM! NOZ ZICA GAZA SREBRENICA! LONG LIVE ISRAEL!
ma divljaci su to,jos jedan dokaz,gamad treba trijebiti i samo trijebiti,lijepi jasenovac nema efikasnijeg lijeka za ovakvu gamad (srbe).
Taj decko bi u buducnosti pocinio zlcin, to vam odgovorno tvrdim - po kremanskom prorocanstvu. Zato smo mi Srbi, zastitnici sveta, morali intervenisati.
to nisu srpski huligani samo, to su srpski nacisti i teroristi! srbi su teroristi i ubbice i njima je eu-a otvorila granice?!
Pa to su srbi,vasi veliki prijatelji !