Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sta su to trebali uraditi sa tim parama? nisu oni kivi sto im je dijete umrlo prije operacije
Na primjer, proslijediti drugoj bolesnoj djeci koja takodje cekaju na operaciju... Sigurno ne zadrzat za sebe..
da, slazem se sa tobom, to bi bilo jako plemenito, ali mozda su imali neplacenih troskova lijecenja... ili jednostavno su bili u tuzi, pa se nisu sjetili dalje donirati
Šljama je uvijek bilo i uvijek će biti. Pare moraju lijegati na specijalni račun sa kojeg se ne mogu tek tako dizati i koji će se stalno pratiti od strane zadužene organizacije. Eventualni ostatak sredstava se treba iskoristiti za liječenje drugog djeteta. Tako se to svugdje radi osim kod nas.
Jbt ne mogu vjerovat kakvih futavaca ima... Jel vas stid.... ono bar malkice?
.......grrrrgrrrrrr..........
.......postoje situacije u kojima svoju ljutnju i osjećaje ne možeš izraziti ljudskim govorom........
......slažem se.......ali povijest je pokazala da imamo pravo sumnjati...