Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi roditelji počnite vaspitati Vašu djecu onako kako je ispravno, nemojte od djece praviti kriminalce i ubice jer kakve god su ove jadne zemlje nastale raspadom bivše Jugoslavije u njima postoji zakon koji se mora poštovati a ako se ne poštuje onda se ide u zatvor. Naučite djecu da nije bitno kojoj naciji, vjeri i vjeroispovjesti pripadaju jer smo svi pred zakoinom isti. Volite ovu planetu i njene različitosti među ljuima. Navijajte fer i sportski.
K.I.T.A za Grobare :-)
j.e.bo grobare, crvena zvezda rulzz! SVE STO SMO ZELJELI, SVE STO SMO HTJELI, SVE SU NAM DALI CRVENO BIJELI
Srbi nikako da shvate da je ubistvo zločin. Koja bolesna nacija bem ti, kud baš nas da zapadne da nam budu komšije...
Sta drugo ocekivati od prekodrinskih komsija, njima je svako ubistvo ponos.Pogotovo golorukih i 14:1.Ucite Bosnjaci.
i roditelje u zatvor !
Mamu vam huligansku VAZELIN ZA GROBARE
Nisu to roditelji to su idioti koji su okotili idiote , ali nije ni čudo , to je genetski feler , koji mogu izliječiti samo batine istom mjerom .
A hocete traziti oslobadajuce presude za ovu dvojicu sto su u bijegu ? Mislim ako to ne uradite sta ce vam protest !! Mislim gdje si vidjeo da nevini momci bjeze od zakona oni su samo malo otisli na more sad ce da se vrate
Stvarno \"bezobrazluk\", oni ubuli samo jednog koji nije Srbin, pa ih osudili toliko. Radovan i Ratko \"stvorili\" tvorevinu, ubili hiljade, pa heroji.
Oni naucili da dobiju za genocid 5-6 godina pa je normalno da im se sve drugo cini nenormalno.
Den Haag-nisam kriv Srbin uvek nevin.
Jes\' vala neposteno sudjenje. Ubit covjeka ni kriva ni duzna a za to ne dobiti smrtnu kaznu je neposteno.
eeee hoce oni po francuzu. ne daj boze da je bio amerikanos. vi ste mogli nekad po komsijama. nemoze ni to vise
vas srbe sve treba zatvorit dozivotno, svi bi bili rahat bez vas
Evo sanse da se pohapse i roditelji koji su ove ubice lose vaspitali
SLOBODA ZA GROBARE!!!