Komentari (290)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj ne lupetaj 20 miliona... Ja mislim da više imate džamija i onih raketa nego vas bošnjaka koliko ima. hahahaha
Ko da jos samo jedan komentar, il je lud ili stvarno konta da ima damu.
zasto nema o ovom ni rijeci na vasem sajtu?
Priprema li međunarodna zajednica zatvaranje balkanskog pitanja BISERKO: SRBIJA SE NIJE BORILA ZA KOSOVO VEĆ ZA PRIPAJANJE RS Objavljeno: 11. August 2009. 06:08:47 Srpski nacionalizam je još uvijek jak i teritorijalna apsiracija prema BiH je još uvijek jako prisutna, izjavila je sinoć u Mostaru na predavanju \"Nacionalizam i sadašnje prilike u Srbiji“ predsjednica Helsinškog odbora za ljudska prava Srbije Sonja Biserko Prema njenim riječima, nedavna posjeta američkog potpredsjednika Joseph Biden važna je poruka da SAD stoje iza BiH. Govoreći o ostalim prilikama u regionu, Biserko je kazala da je Srbija od kada je Kosovo krenulo u nezavisnost \"radikalizirala prilike u Republici Srpskoj (RS) preko Milorada Dodika\". \"Srbija se nije borila za opstanak Kosova, već za spajanje RS sa Srbijom“, kazala je ona. Dodala je da se u posljednje vrijeme međunarodna zajednica mnogo više angažirala na Blakanu nego prijethodnih godina, a sve sa ciljem, kako je kazala
POLAKO NE PANIČITE! prvo vjerski poglavari imaju pravo de se druže, drugo, njihovo druženje može ali apsolutno nemora imati bilo kakav negativan uticaj na državu, treće i najvažnije, to što vjjerski poglavari djaluju politički apsolutno NIJE njihova sramota i krivica nego sramota i brika svih nas biraća jer biramo političare ( državnike) koji ne znaju vodit državu. Vrlo jednostavno Epilog: Ne znam otkud vam tolika furstracija ( ovi sa svim ovim uzvičnicima i \"fekalijama\" od rječnika). Pa strefiće vas infarkt pobogu... ili je to mozda vas uobicajeni rjecnik homo primata...pa zar vas ima bas toliko majku mu? Pa eto onda rjesili smo misteriju sto BiH ne moze naprijed.
http://www.slobodnaevropa.org/content/Intervju/1796666.html
silujem,koljem,i na kraju pijem krv bosnjacke djece,u ime krsta i slavne srbske crkve krv pijem,vladike ponosne CCCC samo fasizam srbe spasava
Mnogo posla brate, do penzije.
Samo da se podapishem kao 300ti
hahahahahah, no mogu hahahaha da stanem hahahaha dobar je serko otac ga j.... hahahahahahah
HAHAHAHAHAHAHAHA Evo jos ne mogu sebi doci, hahahahahaha
HAHAHAHAHAHAHAH, aaaaa hahahahahahahah Nista nama brez naseg serica, hahahahahahahaha
Može li Mustafa sakupiti 400 komentara. Za sada dobro mu ide.
cestitamo Portalu i auditoriju na na rekordnom interesovanju za islamske teme. islam je sve vise popularan u cemu i mi imamo udjela. eto, najvise nasom zaslugom danas je rejs pravo popularan covjek da mu puljic i nikolaj nisu ni do koljena!
kako lazee ,kad ima 19.999999 ! haha fali jos jedan ..odkud mu 20 miliona?.. (u jugoslavi je zivilo oko 21 miliona ljudi )