Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poštovanje ,baćo !I to je ono pravo !
od ljubavi i bratstva se ne živi!
izdajnik svog naroda,5_kolonash
A dali ste vi bas toliko ubedjeni da nema bratstva i jedinstva ljaicu,pa u svakom zitu ima kukolja pa tako i medju narodom.
Ljaicu sto se tice bratstva i jedinstva njega nije bilo do sada ali sad se i to menja a u prasvu ste da treba da buude i bolja saradnja u Regiji.
Ljaicu do sada nije bilo bratstva i jedinstva ali polako se pocinje i to menjati.
Milorad Dodik tokom govora na predizbornoj kampanji Borisa Tadica u Srbiji (koju je naravno izgubio DS): Lako je nama ovdje kada mi imamo naseg Rasima. Ja moram tamo da vodim bitku protiv onih iz Sarajeva, jer oni nisu kao nas Rasim, koji voli Srbiju i Srpsku. Zato se ja moram boriti protiv njih i protiv Bosne i Hercegovine....... Dodik krajem 2007 godine, kada je obnasao funkciju premijera genocidne rs na vrhuncu svoje moci, gostujuci u emisiji Nedjeljom u 2 na HRT-u kaze: Sarajevo je Teheran. U Sarajevu ima vise dzamija nego u Tehranu. Sto je manje dzamija u jednom gradu to je taj grad ljepsi. Eto koga Dodik podrzava, ulizicu Beograda, izdajnika Bosnjaka, Dodik koji u svojoj genitici ima usadjenu mrznju prema islamu, dzamijama, Bosnjacima, Bosni i Hercegovini i takav zlotvor podrzava Ljajica. Bosnjaci zapamtite ne treba nam Ljajic, kao ni efendija Camdzic u Banjoj Luci koji genocidasima organizuje iftar za ramazan dok oni hapse prezivjele Srebrenicane.To su dokazani izdajnici.
nije to nista kako ce vas da stisne sa svih strana nejmastinja ima boga rasime
Nema razumijevanja. U Beogradu nije bio rat, a zapaljena Džamija i poslije toliko godina, najzad presuda, NIKO NIJE KRIV! E pa i takvi će u Evropu. E moj Rase!
Tako je Rasime spasime:)
...i u hrvatskoj i u srbiji na scenu dolaze razumniji, svjesniji i umjereniji političari...samo mi uzgajamo ove tronacionalističke bilmeze....
Jest, Nikolic, Vucic, Vulin su bas razumni, svjesni i umjereni:)
Srbi se sa tobom šminkaju, kada im ne budeš potreban obrisat će te. Shvati to i ne dipli više.
prije neki dan bilo na dojce vele.....srbija pokrece inicijativu za "ekonomsku jugoslaviju" kazu umjesto slovenije i hrvatske upada albanija :)....pristali su za sad makedonija,kosovo i republika srpska :)....sve se to radi uz odobravanje amerike i rusije posto ulaska u eu vise nece biti do ko zna kad ;) a ove vukojebine samostalne ne mogu opstati....zato su ameri i rusi ulozili velike sume novca da ojacaju srbiju vojno koja bi bila i predvodnik "ej"
Muka mi je od pominjanja ljubavi, bratstva i jednistva. Kao da je toga ikada bilo. Rekla bih da su (nažalost) samo muslimani istinski vjerovali u to...
Ljajiću, prodana dušo, kome ti pamet soliš ? Neka te Dodik časti sa krmetinom, kad' te onoliko voli: http://www.youtube.com/watch?v=-_PwJLFJPJo