Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kazu da Slobo u to vrijeme nije smio jesti fafarone uopste, iako ih puno volio. Smetalo bilo Momisi kad je Slobi lizo guzicu i ovaj odmah presto, kad se momir poceo zaliti da mu nesto strasno bila ljuta guza.
Lepi, Znaju da je u pitalju bivsi predsjednik Srbije kojeg su USA docekivali u vojnim bazama se ogromnim Welcome President Milosevic svijetlecim panoima. Toliko se zna ;)
Ma šta objasnjuse genocidnoj stoki ko je sta !?! Nije ni najmanje vazno šta neki genocidas misli da zna , vazno je šta normalan svijet zna, a oni dobro znaju šta i ko je milosevic
Smrt faszimu a boga mi i sloboda narodu, a i tebi. Slobo da nije umro cuda bi se izdesavala, a s obzirom da se cuda ne desavaju tako lako onda je Slobo umro. SMa posmatraj u kontekstu rasprave o generalisimusu Norijegi a ne o Hitleru (ako imas pojma o cemu pricam). Nema veze sa Muslimanima i Srebrenicom.
shefe, ti onda Slobinu i Hitlerovu sliku na zid i cooliraj. Slobo da nije umro bio bi osudjen na je\'no 100 godina za sve zlocine, a Hitlera bi strijeljali u Nirnbergu! SMRT FAŠIZMU!!!
To je tvoja pretpostavka. Gdje su dokazi. Milioni su potroseni da se dokaze. Samo lupate napamet.... Nikad nista od vas :(.
odgovaram kontrapitanjem: kad je hitler osudjen za ratne zlocine? Milosevic je ratni zlocinac, krvolok koji je organizovao i rukovodio genocidom i zlocinima od Vukovara pa do srebrenice, kao i zlocinima nad svojim narodom o kojima se jos ne prica...
Ne impliciraj vec odgovori na pitanje ako se vec ukljucujes, OK?
kad je adolf hitler osudjen za ratne zlochine? hoces da kazes da hitler nije zlocinac?
Imali ovog zlocinca igdje na intrpolovim potjernicama !!!!! Normalno da nema dok nas SDA vodi............sa Tihicem .....gargamelom na celu........
Kad je to Slobodan Milosevic OSUDJEN za ratne zlocine? Svasta u ovom sarajevo-x!!!!
Momire, \'ebo li te onaj otac Crnogorski, pa ti si ili lood ko struja, glup ko tochak, ili si beskrajno bezobrazan. Cuj ti njega sta prica...bez teksta sam.