Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nabijem ti cijelu Rusiju i Srbiju na kolac
Dođu Mujo i Haso na vrata najskupljeg kupleraja u Njemačkoj: - Vas volenzi? - Mi bi nešto prcnuli. - Sooo, a koliko imate love? - Pa, imamo 10 maraka. - Hinaus, marš odavde! Oni izađu tužni, a Haso predloži: - Ajmo Mujo mi lijepo to SAMI! I oni si popuše, poševe jedan drugoga i - vrate se pred vrata: - Što opet vi oćete? - Mi bi, ovaj - PLATILI!
pitaj majku i sestru jesam li taj od juce,one bolje pamte. ... MUJO I HASO U MOSKVI Priča Mujo Hasi: - Kad sam ja bio u Rusiji, uđem u hotel, opalim recepcionara šakom u glavu, a on mi odmah dadne najbolji apartman! Uđem u kuhinju i opalim kuhara nogom u guzicu, a on mi odmah donese najbolja jela! Sretnem na cesti prekrasnu curu, zviznem joj šamarčinu, a ona me odmah odvede u krevet! Sretnu se za dva mjeseca, a Haso sav u zavojima i flasterima: - Pa što ti je, bolan? - Bio i ja u Rusiji! Dođem u hotel, opalim recepcionara šakom u glavu, dođe policija i ubi boga u meni! Uđem u kuhinju, raspalim kuhara nogom u guzicu, dođe hotelsko osiguranje i razbi me, ispendrekaju i u zatvor! - Pa, bolan, Haso - s kim si ti iš\"o u Rusiju? - Pa s \"Generalturistom\"! A TI!? - Ja? JA sam iš\"o sa SS-om!
MA STVARNO NASKODITE SA SVOJIM LOBIJEM,MUJO PA SVI MI ZNAMO STA RADITE PO SVETU,ISTO ONO STO I OVDE SLJAKERI NEMA U VAS INTELIGENCIJE,SVE GO BAUSTELAC,DODJE KUC U PET POPODNE MALO JEDE,I LEZE U KREVET SUTRA CE TI DETE UDATI SE ZA NEKOG SVEDJANINA,ZNACI LOZA TI IZUMIRE KUCA U BOSNI,PA ONA JE VECU U VLASNISTVU SRBA,REALNO I NAJBOLJE JE TAMO GDE STE ASIMILACIJA, BOLEST KAD TE ZVEKNE ZA KOJU GODINU,IMA DA NA SAMRTI SANJAS BOSNU,A TEBE NEMA U NJOJ\\ BOG JE VELIK,USLISIO MOLITVE SRBA ODSELIO VAS DALEKO I NEZNANO KUDA....DA ZAGORCAVATE DRUGIMA ZIVOTE A STO SE TICE VASE DIJASPORE,NISTE BILI JAKI U PAMETI OVDE,A TAMO STE JOS MANJE,GETOIZIRANI,NEPRILAGODJENI,NEMATE SLIFA KAKO DA IMATE,KAD STE NASTALI ODPADANJEM OKOLNIH NARODA ZNACI SKART
karavani prolaze a mi dijasporci demonziramo srbiju da je to vise otislo vani svake kontrole :D srbija tone brze nego titanik, vec ima reputaciju siromasne i prljave b4gre, naj prljavije na planeti, koja ub1ja vjerske manjine i tezi da mjenja granice po evropi. sad je srbija daleko ispred rumunije i bugarske u bjedluku, sad srbija stvara NOVU KATEGORIJU :D
sto ko ...pa muje iz filldzana jesu besni ,a najbesnji su ovi dijasporski kerovi LAJET KEROVI KARAVANI PROLAZE:))
bosnje ne rade nedjeljom svetom, a bogami ni subotom, a bogami ni petkom. Onda daj sto das, okaci ubuDzale clanke, ko besnim bre kerovima kad bacis vestacku kosku, bre, ajde, dzapajte se dzukci dok lopovi zaobiDZu pa da se malo weeeeekenduje!!!
koga ovo vise zanima, ebo te...vesti da se zapitas jel vest il da padas u nesvest od gluposti...e, ubuDZalo i ovo.
R Mladic radi kao Taxista u Beogradu -ulazi mu jedan sa beretkicom na glavi -kako se zoves,pita ga Ratko -IBRO -a odakle si IBRO -iz Srebrenice -NEMOGUCE)))))
i mi tebi unitarnu bihu, ajde, stalno o istom, placi.icke, dosta vise. Ko o cemu, vi stalno isto, vec 20 godina, boli koga vise, nije vam ovo vise ratno i poratno vrijeme, drugi suci na banjoj luci, sikter!
nasi goloruko razoruzani...cime vi po.bi.ste 40 000 ljudi u BIH, o moji ste ga vi, nije vam ovo cnn!!!
ne lazi sam sebi srbine, nabijem ti veliku jugoslaviju na kolac a srbiju ti je vec porazila evropa na epskoj bitci na kosovo polju, kad je ona lada puna JNA srpske armije bila porazena od onog zestokog njemackog tenka :D
ANGLO MUJO......ZNAS LI NEKOG GENERALA KOJI JE ZAROBLJENIM PORODICIMA KRVOLOKA IZ PODRINJA,DAO PREVOZ DO DZAMAHIRIJIE???? ZNAS LI ANGLOMUJO IZ ZENICE?
zapad je nama navukao bijedu na vrat, ustase i islamiste!!! Ako nisu imali nista bolje kao pandam komunizmu, nek se hebu!!!
jedini general na planeti koji je ratno oruzje koristio protiv goloruki civila.... djete od 12 godina isto tako moze, nije cudo sto ga svak hrakce pisa se na njegovo djelo po cijeloj planeti.