Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odvojice se Peljesac od Hrvatske dok vi napravite most ... hahahaha
Samo praviti,ako i ne treba samo da bosna pati.Naravno da će se praviti,lijepo uzeti svoje izgraditi Pelješac,zagraditi Neum i to je to.Kom se ne sviđa neka se vješa na pvo drvo.
Načekaćete se
Ma ide most bez problema, Neum je ionako hrvatski.
Ne zna se ko je sladji il Merkelovka ili ova pušička
vodi je kući
i ne vraćaj je
Čekate vi budalu da to sve plati.
to, beže
Ma kakav most kakvi bakrači!!!Na toj visini vjetar maltene stalno puše neče biti otvoren ni 2 sata dnevno.Bolje da grade viseči tunel!!!
hajmo mi na utakmicu nista nece biti od mosta nece dati ovi iz neuma da se pravi most
olabavi malo vesna bogati. smaraš!
ma treba onih 350 000 nezaposlenih sa hrvatskoga biroa sve poslati na radnu akciju na pelješki most.To bi se izgradilo za 17 dana.
Ma gradi ga samo, šta pitaš bezveze, Dodik se složio sa mostom, ako mi sagradimo preko save u RS...
nek mu nedanu most na Savi, choban napravio autoput bez izlaza, izlazis na makadam skoro ....