Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jasmina Zaista se jezim kad vidim ko su na celu Srbije danas, u 2013. godini. Cijela Miloseviceva kompanija iz 90ih...dobra stvar je sto ce oni opet voditi Srbiju u propast, losa je stvar sto postoji mogucnost da ce uvuci BiH sa sobom... ____________________________________________________________ Pa u Bosni ti je Izetbegović. I posle Izeta Izet. Sadašnja vlada Srbije nema mnogo veze sa Miloševićem. Istorijsko pomirenje SPS i DS su uradili za vreme Tadića. Što se Srbije tiče ona je za saradnju. Je li i Bosna za saradnju?
Razgovori da, ali interesi Srbije moraju da se zastupaju. Predsednik Nikolić to i čini.
Zaista se jezim kad vidim ko su na celu Srbije danas, u 2013. godini. Cijela Miloseviceva kompanija iz 90ih...dobra stvar je sto ce oni opet voditi Srbiju u propast, losa je stvar sto postoji mogucnost da ce uvuci BiH sa sobom...
Srbija nije imala boljeg, postenijeg i casnijeg predsednika od Nikolica, jos od Tita.
Ceo svet je vec uvideo da je politika Nikolica - politika pomirenja, dobrih susedskih odnosa i postovanja ljudskih prava.
Nezavisnost Kosova je samo pusta zelja Albanaca. Kao i velika Albanija. Treba odvojiti realnost od zelja i pozdrava.
Predsednik Nikolic je pokazao i opravdao svoje mesto na politickoj sceni Srbije. Treba da posluzi kao primer svim politicarima u regionu.
Ima li gospodja Jahjaga neki konkretan argument ili su joj objasnili da samo treba da ponavlja kako je Kosovo nezavisna, suverena drzava koja je, usput budi receno, stvorena silom na Srpskoj teritoriji. Predsednik Nikolic je bar pokusao konstruktivno da razgovara, u parvcu koji ce donekle normalizovati odnose.
Kak te nije sramota tak pricat o Nikolicu?
Srbija ima mesto u UN-u i medjunarodno priznanje, tako da ce gospodja Jahjaga morati da se slozi da je Srbiaj malo "ravnopravnija".
Sam susret nikako ne znači priznavanje Kosova.
Sastanak predsednika Srbije Tomislava Nikolića i predsednice privremenih institucija na Kosovu Atifete Jahjage! To je pravi naslov
Dok se Srbija trudi i cini razne ustupke,kosovski albanci pod podrskom stranih sila imaju samo za cilj da Srbija prizna nezavisnost Kosova.
Nažalost, gospođa Jahjaga je uz udžbeničku priču o ljudskim pravima, o boljem životu,nastupala u Briselu !
Dobro je sto je doslo do dijaloga.... Nikolicu se mora odati priznanje za stalozenost i strpljenje!