Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije riječ ni o kakvim izgrednicima, riječ je o braniteljima, koji su čudom izbjegli četničke pokolje u vukovarskoj bolnici i poljoprivrednom dobru Ovčara. P.S. Dati ravnopravnost nekadašnjeg agresoru, mislim da to u Republici Hrvatskoj neće moći, jer oni nemaju svoju malignu tvorevinu tzv. SAO Krajinu....
Srbi čine 30% stanovništva Vukovara i imaju pravo na svoje pismo. U Sarajevu ih sada nema ni 5% pa im niko to pravo ne uskraćuje niti lupa table. Ne znam što ne ideš po Sarajevu i ne lupaš ćirilične table fašisto, već verbalno podrzavaš ono što se dešava u Hrvatskoj. Doduše, veliko je pitanje imaš li ti sa Sarajevom dodirnih tačaka, sumnjam. Možda si ti jedan od onih što šaraju ćirilične dijelove oznaka gradova uz magistralne puteve u BiH. A možda živiš i u Sandžaku pa si samo u glavi SDAovac i borac za BiH.
...ćrilica je pošarano samo u hrvatskim kantonima zapadne hercegovine...
PRIKAŽI ODGOVORE (36)
Za mene je Vukovar uvjek bio cudan grad jer se tamo koliko vidim nepostuju prava manjina.
Ovakva ponasanja su stvarno sramotna bilo gde da se to desava a narocito kod jedne clanice EU.
Ovdje po momemisljenju jos uvjek vlada netrpeljivost izmedju Hrvata i Srba.
Mene bas zanima kak smo mi usel u EU ako ce se ovakvo ponasanje tolerisati ,jer to je sramota za jednu clanicu EU
Ne znam u čemu je problem, ko krši zakon mora ga se privesti, pa nije ovo divlji zapad!
Za ovakovo obnašanje nije potrebit nagovor ! Čak je i višak energije nepotreban .Demokracija je utihnula pred hordom .
Ostao im je elan od OLUJE !
Jadna je demokracija kojoj smetaju slova koja svi poznaju .
Lijepo ih je Tompson ,educirao !
Lice i naličje hrvatske demokracije.
За дом, спремни :D
meni se čini da se ovo sve više zapetljava. bojim se da bi moglo bit belaja.
cirilicu niko vise ne proznaje to pismo se vise ne koristi nigdje osim u srbiji i rusiji... da je to pismo potrebno ucilo bi se u skolama..
U zapadnoj Hercegovini nigdje nema zastave BiH...........ovo za Vukovar i mogu shvatit..........ali ovo u Zapadnoj Hercegovini ne mogu..............nije država BiH ubijala Hrvate po Hercegovini
Samo reci gdje.............
..usput, zar nije petErice?
I ja sam se začudio :) Takva srbovština u članku o hrvatskom gradu Vukovaru.