Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi se dole ne smatraju Kosovarima, oni za sebe kazu da su samo Srbi i nista vise. Danas, kada se kaže Kosovari, misli se na albansku, bosnjacku, tursku i ostalu nacionalnost, sem srpsku. Bilo je bolje samo onima koji su lizali s_upa_k srbima. Ako je za tebe maltretiranje i genocid bolji život, ne znam u kakvim ti okolnostima živiš, pa neznaš. Drugo je Jugoslavija, a sasvim nešto drugo je Srbija (Srbija = ZLO). Ja govorim o periodu kada je Srbija vladala, a u vrijeme Jugoslavije svije je bilo dobro.
@neko@neko 11.01.2011. u 14:27 BLA BLA BLA!!!!
Za nekog Ti islamski konje daje srbija vladala nebi vas ni bili vec tito koje vas je napravijo izmisljenom nacijom i napravijo trajno probleme na balkanu vas kao zlo treba trijebiti kao usi ili dok se ne dozovete pameti ili nestanete
O kakvoj ti ljubavi pricas? Na zapadu postoje interesi, a sad tako pocinje biti i kod nas na Balkanu.
g. neko, Kosovari nsiu samo Sh.iptari, ima i Srba, Bosnjaka, Turaka, Roma, Ashkalija, Goranaca itd, e sad ne znam na koga si konkretno mislio pod tim \"Kosovari\", nekima je bilo mnogo bolje tada nego sada.... smijesan si, ne brukaj se.
Jusufe, u tebi se jos uvijek vidi strah od Milosevica i Srba, za razliku od Kosovara koji su uspjeli rijesiti ih se za sva vremena.
siptari su gh.o.v.na cak i djeca. trebo je to Milosevic sve zatrti a ne na Bosnu udariti.
Sa kime se vi gospodo svadjate. Ne zavisi opstanak BIH od vas nekolicine sa portala, nego od 2 konstutativna naroda, dakle vecine. Mrs u svoj tor
@hahah Cemu se ti smijes. Koliko sumnjacko otcjepljenje zavisi od zapada toliko zavisi i ukidanje, A nonstop se prica o ukidanju i otcjepljenju. Zato, shut the fuckup
a srbi su radnici u pm. u bivsoj jugi svi se uvalili u drzavne sluzbe, pare idu a nista se ne radi. u ratu pljackali i prodavali organe. a sad u biznisu sa albancima u trgovini drogom iz avganistana, preko turske za evropu.
@hahah imas pravo kao fol Hrvati, kad dobro znamko da Hrvata vise prekticno i nema u BiH. Ima vise Cigana nego Hrvata.
najsmjesniji su ovi vlahosumnjaci, koji se javljaju evo vec 15 godina trubeci o nekom otcjepljenju - valjda misle da njih ko ista pita, a posebna sega je kad se predstavljaju kao hrvati. :)
Svejedno mi je za Kosovom, osobno mislim da su Srbima napravili uslugu jer su se odvojili. Vec sada na Kosovu placu za Jugoslavijom, jer se ne mogu razmnozavati na racun drugih. Jos malo pokusavaju preko EU i USA usicariti, da im nije stranih organizacija bilo bi 90% nezaposlenih. A da nije novca od sverca i od rodbine i socijale sa zapada, pocrkali bi od gladi.
Nema panike zbog Kosova. Gubitnici ste samo vi, posto cemo se na isti nacin odcijepiti mi i tako je Srbija oper Velika Srbija.
sto se dezurni vlasi uspanice na samu pomen kosova :D