Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KARADJICU KO TE JEBE MOZEMO MI I BEZ TEBE.BIH UVIJEK BILA I OSTALA JEDNA JEDINA!!!!!!!!
šešelj ih na haškoj akademiji jebe ko beba zvečku a oni ga puste jer to je cijena svojevrsne balkanoidiotidne nauke o terorističkim aktivnostima uoblčičenim - upakovanim - u formu odbrambene strategije.
kao sto nije morao on - sam - da se krije, tako on sam ne mora ni da laze- imaju strucnjaci koji su spremili ,,njegove\'\' lazi i koji ce ,,istinitim\'\' materijalnim dokazima potkrijepiti njegove istine - na Hashkoj Akademiji terorističkih znanosti.
laze pas cetnicki, nije ni imao racunar a kamoli \"laptopi deiskete\" ( kakav to jos laptop koristi diskete). nije on to nikada ni imao nego je slago da bi mu neko drugi dostavio dokumente za odbranu. samo se ti brani, koliko god da se odbranis opet ces nabrat godina da ih moras prozivit u muriji, ali dobro se brani, pa zavali i ameriku i evropu, zavali i bobana i franju i slobu i aliju al ces onda zavaliti i svoj RS.... samo da te zdravlje sluzi da se fino branis i fino sve to odlezis .... duuuugo dugi da zivis
za razliku od sadama u bih je prvo bio ,,problem pronaci\'\' karadzica a sad je problem njegov lap i top u kojemu stoju navodi kak ga je alija naveo da misli i radi sto on podnodurmitorski andjeo - čobanin, seljačina vs došljo - sam i bez alijine pomoči nebi umio. jadničak. uenov anđelak.